ΔΥΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑ!! (ΦΩΤΟ)

2021-07-16

Δύο τροχαία ατυχήματα έλαβαν χώρα χθες (15/7) και σήμερα (16/7) σε Έδεσσα και Σκύδρα, όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες PellaNews & Tastv, αντίστοιχα.

Στην πρώτη περίπτωση, σήμερα 16/7/2021 το πρωί, στον κόμβο του γηπέδου Σκύδρας, για άγνωστο, δύο αυτοκίνητα συγκρούσθηκαν, με αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών, ευτυχώς χωρίς των τραυματισμό των επιβαινόντων.

Στο σημείο προσήλθε η Αστυνομία εξετάζοντας το συμβάν. Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η υπογραφή σύμβασης της αναδόχου εταιρείας με την ΠΕ Πέλλας για το έργο τοποθέτησης φωτεινών σηματοδοτών στον κόμβο.

Πηγή: PellaNews.gr

Στη δεύτερη περίπτωση, στην πόλη της Έδεσσας, στην κάθοδο της οδού Αθ. Στόγιου στο δρόμο που οδηγεί στο Δημαρχείο κοντά στα φυτοφάρμακα Μαινου περίπου,χθες 15/7 στις 13:30,έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού.

Ο οδηγός ήταν ένας 87χρονος ο οποίος για άγνωστη αιτία έχασε το έλεγχο του αυτ/του του ενός Hyundai χτύπησε έναν 70χρονο με την αριστερή πλευρά του αυτ/του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο παρπριζ και να τραυματισθεί, όπως βλέπετε στην φωτογραφία μας.

Κλήθηκε άμεσα το ασθενοφόρο το οποίο προσήλθε σε 5 λεπτά! και η Τροχαία Έδεσσας επίσης.

Ο τραυματίας Γ.Κ. τον είδαμε να αιμορραγεί στο κεφάλι από το χτύπημα, μιλήσαμε μαζί του δώσαμε θάρρος μας είπε ότι πονούσε πολύ από το χτύπημα όπως επίσης χτύπησε και στο αριστερό χέρι από το πέσιμο. Με πλήρεις τις αισθήσεις του ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Έδεσσας .

Η Τροχαία Έδεσσας ανέλαβε την δικογραφία να εξετάσει πιο αναλυτικά πως έγινε το τροχαίο και να αποδοθούν ευθύνες.

Πηγή: Tastv.gr

16-7-2021/11:14

Δείτε σχετικές φώτο από τα παραπάνω τροχαία σε Έδεσσα και Σκύδρα, όπως τις παρουσίασαν οι ανωτέρω ιστοσελίδες...