ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ (Δ.Α.Κ.ΑΡΙΔΑΙΑΣ);-ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ... (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-07-10

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ερωτήματα έθεσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλμωπίας, κατά τη χθεσινή, Τρίτη 09/7/2024 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας και ειδικότερα:

Γιάντσης Δημήτρης: Αναφέρθηκε στην κοπή δένδρων κλπ βλάστησης κατά μήκος των επαρχιακών οδών της Αλμωπίας και τον κίνδυνο που ελλοχεύουν για πρόκληση πυρκαγιάς λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, ως επίσης και με το γνωστό πρόβλημα με την καταλληλότητα ή μη, του πόσιμου νερού πλησίον της περιοχής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.

Χουρσόγλου Χρήστος: Ζήτησε να πληροφορηθεί τι μέλλει γενέσθαι με τις εργασίες στο (κλειστό) Δ.Α.Κ.Αριδαίας, και για το φράγμα του Αλμωπαίου.

Αβραμίκας Στέφανος: Αναφέρθηκε στο θέμα έλλειψης φωτισμού στους Δημόσιους χώρους του Δήμου και ειδικότερα στις παιδικές χαρές, ενόψη μάλιστα και του πρόσφατου γεγονότος απόπειρας αρπαγής ανηλίκων από άγνωστα άτομα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις απαντήσεις που έδωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας...

10/7/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-07-10 16:26

Το Όνομά σας: Παππας

Μήνυμα: Μας κοροϊδεύετε κύριε Δήμαρχε...7 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας μιλήσατε για το κλειστό μετά από τοποθέτηση του κ. Χουρσογλου...η μόνη σας αναφορά έως τώρα ήταν να τα δώσετε στην προηγούμενη δημοτική αρχή για την απώλεια της χρηματοδότησης...άντε λοιπόν βγείτε αύριο το πρωί και ανακοίνωσε τι δρομολογειτε για το κλειστό... διαφορετικά για άλλη μια φορά πιαστηκατε με την κατσίκα στον ώμο ...αν όμως έχετε κάτι ουσιαστικό να μας πείτε θα σας δώσω συγχαρητήρια.... αυτά για τώρα