ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ…

2021-09-26

Στη σύλληψη τριών ατόμων και στον σχηματισμό δικογραφιών κατά ισαρίθμων ατόμων προέβησαν οι Αστυνομικοί της Πέλλας για διάφορα αδικήματα. 

Ειδικότερα, συνελήφθησαν χθες (25 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι σε έρευνα διαπιστώθηκε να καλλιεργούν από κοινού, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αγρόκτημα, συνολικά 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 130 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως επίσης κατασχέθηκε ο εξοπλισμός για την καλλιέργειά τους.

Επίσης, από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 2 και 9 Σεπτεμβρίου 2021, παραβίασε δύο σταθμούς τηλεπικοινωνιών σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσε από δεξαμενές υγρών καυσίμων, συνολικά 1.100 λίτρα πετρελαίου.

Τέλος, από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου 2021 σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα ημεδαπού άνδρα, προσωπικά του έγγραφα και δύο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές αξίας 320 ευρώ.

26/9/2021