ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ : ''ΧΡΥΣΑΦΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ''!!

2021-05-26

Περατώθηκε μάλλον επεισοδιακά πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 26/5/2021, η προγραμματισμένη διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 19 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Για μία ακόμη φορά δυστυχώς, με τις γνωστές απουσίες, για τις οποίες σημαντική  ευθύνη φέρει εκτός του ιδίου του απουσιάζοντα, ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Δήμαρχος Αλμωπίας, αλλά και ηθική ευθύνη ο επικεφαλής της παράταξης στην οποία ανήκει το μέλος της επιτροπής που απουσιάζει για τους δικούς του λόγους συστηματικά από τις συνεδριάσεις.

Κατά τα άλλα, υπήρξε και πάλι η γνωστή κόντρα μεταξύ Μπάτση και Χατζηδημητρίου για διάφορα θέματα, κάτι που ανάγκασε τον Πρόεδρο της Επιτροπής να πει ''Χρυσάφι να γεμίσουμε την Αλμωπία δεν θα μας ψηφίσετε''!!, ενώ ομόφωνα ψηφίσθηκε και το 19ο θέμα που αφορούσε την πρόσληψη των υδρονομέων για την τρέχουσα αρδευτική περίοδο.

Δείτε σε βίντεο και διαβάστε αναλυτικά σε επόμενες αναρτήσεις μας, το τρολάρισμα του Χατζηδημητρίου στον Πρόεδρο της Επιτροπής, πόσες προσλήψεις και που θα γίνουν στον Δήμο Αλμωπίας, ποιον και γιατί κάλεσε για τσίπουρο!! ο Μπίνος Δημήτρης, καθώς και τα όσα συζητήθηκαν και έλαβαν χώρα στην παραπάνω συνεδρίαση...

26-5-2021/16:45