ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ: ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕΝ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΔΕ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-02-01

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 31/01/2021 η ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Σκύδρας για το έτος 2019, με την αποχώρηση της Αντιπολίτευσης...

... καθόσον όπως ανέφερε στην έναρξη της συνεδρίασης η Δημοτική Σύμβουλος Παπαδοπούλου Μάγδα, η παραπάνω διαδικασία της συνεδρίασης δεν πληρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτουν και ορίζουν υποχρεωτικά οι σχετικές Διατάξεις του Κ.Δ.Κ αλλά και του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκύδρας.

Όπως ήταν φυσικό, η υπερφίαλη πολιτικά όπως αποδεικνύεται διοικούσα Αρχή, απέρριψε τις αιτιολογημένες αιτιάσεις της παραπάνω Δημοτικής Συμβούλου, η οποία (Διοικούσα Αρχή) ναι μεν διατείνεται ότι είναι... εραστές και θεματοφύλακες της Νομιμότητας, την οποία επικαλείται σε κάθε περίπτωση, αλλά δεν την εφαρμόζει!!

Δείτε στο παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο την εμπεριστατωμένη τοποθέτηση της Παπαδοπούλου Μάγδας, η οποία με Νομικά επιχειρήματα απέδειξε το παράτυπο της διαδικασίας της συνεδρίασης...

... κάτι που ομολόγησε και η ίδια η Δήμαρχος στη συνέχεια εν τη ρύμη του λόγου της, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε πως αντέδρασαν, τόσο η Δήμαρχος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Μέγας, αλλά και ο Πρόεδρος της τ.κ  Βόλτσης Γρηγόρης.