ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ!!

2021-11-17

Και εκεί που είπαμε ''Δόξα τω θεώ'', λέμε και πάλι ''Βοήθα Παναγία'' για τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Σκύδρας. Γιατί το λέμε αυτό!!

Γιατί εκεί που διαπιστώσαμε με ικανοποίηση ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ύστερα από συνεχή αιτήματα των Δημοτικών Συμβούλων και των δημοτών της Σκύδρας, ξεκίνησαν εδώ και καιρό να γίνονται όπως σε όλους τους Δήμους, δηλαδή με τηλεδιάσκεψη, για άγνωστο λόγο...

... η Δημοτική Αρχή αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, μετά από 3-4 συνεχόμενες συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν με τηλεδιάσκεψη, να επιστρέψει και πάλι στην διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, την Τρίτη 23/11/2021, έχοντας προς συζήτηση δέκα (10) θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Και η εύλογη απορία και ερώτημα των δημοτών της Σκύδρας, είναι, τι φοβάται άραγε και δεν πράττει αυτό που πράττουν όλοι οι Δήμοι της χώρας!!

Δείτε παρακάτω τα προς συζήτηση (σχήμα λόγου!!) θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1· Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή ποσού από εκκαθάριση και λύση ΔΗΚΕΣ - Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων 2021.

2· Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων 2021.

3· Έγκριση Δ' κατανομής 2021 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών, κατανομή στις σχολικές επιτροπές και εξειδίκευση πίστωσης.

4· Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Τ.Κ. ΚΑΛΗΣ-ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡ. ΗΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

5· Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Κ. ΣΚΥΔΡΑΣ-Τ.Κ. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΑΝΔΑΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».

6· Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜ,ΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΙΣ Τ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ, ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΜΕΛΕΤΗΣ 29/2018».

7· Έγκριση διενέργειας προμήθειας ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2022.

8· Έγκριση πρότασης ίδρυσης Πυροσβεστικού κλιμακίου στο Δήμο Σκύδρας με δύο οχήματα και 12 πυροσβέστες και έδρα τον χώρο της ΕΛΚΑΤ.

9· Μεταβολές σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σκύδρας.

10· Ανάκληση της αριθ.193/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση της Τιμολογιακής Πολιτικής της ΔΕΥΑΣ, λόγω αναρμοδιότητας.

17-11-2021/17:35