ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ'' (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-11-30

Κατά τη χθεσινή Τρίτη 29/11/2022 προγραμματισμένη διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, και πριν τη συζήτηση των θεμάτων, ως είθισται, ξεκίνησε με την ενημέρωση από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο, για διάφορα θέματα που απασχόλησαν και έλαβαν χώρα στο Δήμο Αλμωπίας.

Μεταξύ άλλων σχολίασε την απουσία των Δημοτικών Συμβούλων από τις συνεδριάσεις, για τη συμμετοχή της Λουτρόπολης στην έκθεση στο Λονδίνο, για τις νέες παραλαβές οχημάτων, για τον στολισμό της πόλης, για την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης λόγω αμιάντου κατά 70% , και γενικότερα για τις διάφορες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο Δήμο Αλμωπίας το τελευταίο διάστημα, (στο Ξενιτίδειο, στην Εύξεινο Λέσχη, στη Λουτρόπολη, στην Πολυκάρπη, στους Προμάχους ),  κλπ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ''Αλμωπία βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας''.

Τέλος ζήτησε με αφορμή τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος, και την έναρξη ουσιαστικά της προεκλογικής περιόδου,  να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός μεταξύ των... μνηστήρων του Δημαρχιακού θώκου του Δήμου Αλμωπίας.

Δείτε και ακούστε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

30/11/2022