ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ‘’ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ’’!!-ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ... (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-08-04

Πήγε για μαλλί, αλλά μάλλον βγήκε πολιτικά... κουρεμένος, ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης.!!

Με αφορμή λοιπόν τη συζήτηση του 5ου θέματος κατά τη σημερινή Τετάρτη 04/8/2021 προγραμματισμένη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, που αφορούσε ''Αποστολή της αριθ. 17/2021 απόφασης του Δ.Σ. του ΚΕΚΠ-Α για έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας'', το μέλος της Επιτροπής και πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης, θεωρώντας ότι έβγαλε... λαγό!!...

... αναφέρθηκε σε επιστολή-καταγγελία επαγγελματικού συλλόγου της Αλμωπίας κατά του Δήμου, για υποτιθέμενες μη Νόμιμες ενέργειες του Δήμου Αλμωπίας, ζητώντας απαντήσεις κλπ διευκρινίσεις για το θέμα, ο οποίος όμως όπως ομολόγησε ο ίδιος, έλαβε γνώση της παραπάνω επιστολής-καταγγελίας από το διαδίκτυο!!

Απαντώντας στα λεγόμενα του πρώην Δημάρχου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει ουδεμία έγγραφη καταγγελία για το θέμα στον Δήμο, επισημαίνοντας ότι το ''Διαδίκτυο δεν είναι δικαστήριο''!!

Μάλλον την επόμενη φορά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός ο πρώην Δήμαρχος και να ελέγχει καλύτερα τις όποιες πηγές του!! για να μην εκτίθεται!!

04-8-2021/17:45