ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ''ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ή ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-06-10

Ρεπορτάζ By Sakis

Με απουσίες και με καθυστέρηση 45 λεπτών περίπου πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Δευτέρα 10/6/2024 η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 14 θέματα της ημερήσιας διάταξης, καθώς και ένα έκτακτο.

Από την παραπάνω συνεδρίαση, απουσίαζαν τα μέλη, Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος) ο οποίος σύμφωνα με τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής απουσίαζε στην Περιφέρεια, καθώς και τα μέλη Μπάτσης Χρήστος και Γιάντσης Δημήτρης, με αποτέλεσμα να διεξαχθεί η συνεδρίαση σε ''οικογενειακό'' περιβάλλον!!

Την συνεδρίαση παρακολούθησε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δοβλέτης Ανέστης.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και οι πρόσληψη 10 ατόμων, στην καθαριότητα και ειδικότερα, 03 οδηγών, 06 εργατών καθαριότητας και 01 χειριστή μηχανήματος έργων (ΔΕΣ και ΕΔΩ)

 Μάλιστα όπως επεσήμανε το μέλος και Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Θεολόγου Γιάννης, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τις τρεις θέσεις των οδηγών, καθόσον απαιτείται ο ενδιαφερόμενος να κατέχει απολυτήριο Λυκείου, ενώ επισημάνθηκε για μία ακόμη φορά ότι η Υπηρεσία Πρασίνου, θα δοθεί σε ιδιώτες.

Επίσης ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα που προέκυψαν από την εφορία αρχαιοτήτων και έτσι το έργο για την βελτίωση υποδομών των δικτύων της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, θα ξεκινήσει σύντομα.

Όσον αφορά για το θέμα που δημιουργήθηκε στην Λουτρόπολη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος, ανέφερε ότι την Παρασκευή 14/6/2024 θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης, όπου θα συζητηθεί και το θέμα της αποδέσμευσης της Διευθύνουσας, ενώ την 9η Ιουλίου θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση και Δημοτικό Συμβούλιο, προς επικύρωση της απόφασης και της πρόσληψης αντικατάστησής της, από έτερο άτομο.

Δείτε τι δήλωσε αναφορικά με το θέμα που προέκυψε στην Λουτρόπολη, καθώς και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος, στο παρακάτω βίντεο…

10/6/2024