ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ''ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-07-09

ΣΧΟΛΙΑ 7

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, και από την προ ολίγου, σημερινή Τρίτη 09/7/2024 συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, για ποιους λόγους προτείνεται η αναπροσαρμογή των τελών στην καθαριότητα και στον ηλεκτροφωτισμό για τους δημότες και κατοίκους της Αλμωπίας, καθώς και ποιες θα είναι οι εξαιρέσεις. 

09/7/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-07-09 16:50

Το Όνομά σας: Μια

Μήνυμα: Πραγματικά εκπληκτική είδηση!Για μια πόλη από τις πιο βρώμικες και με ανυπαρξία φωτισμού σε μερικούς δρόμους π.χ. πίσω από το τέταρτο δημοτικό αυτό λέγεται θράσος της δημοτικής αρχής. Ζητάτε αυξήσεις χωρίς να παρέχετε τα στοιχειώδη στους δημότες σας!Είστε η χειρότερη επιλογή για την Αλμωπία,σίγουρα και όσοι σας ψήφισαν αισθάνονται τα ίδια αλλά είναι πλέον αργά..

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-07-09 17:18

Το Όνομά σας: Παπαδόπουλος

Μήνυμα: χαχαχαχα ωραίος ο κύριος παρουτογλου μας λέει δεν φτάνουν τα χρήματα αυτά που έχουμε για να τα δωσουμε σε ιδιώτες.ε ας βάλουμε μια μικρή αύξηση 80%.να τα πάρει.μην ξεχάσατε να ανεβάσετε το μισθό σας.

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-07-09 20:53

Το Όνομά σας: Σταθερός

Μήνυμα: Βάλε και άλλα κυρ Στέφανε δεν φτάνουν στον γνωστό ιδιώτη

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2024-07-09 22:36

Το Όνομά σας: Όλα Λάθος

Μήνυμα: Παρουτογλου αυξήσεις στα νερά για εμάς τούς αγροτες, αυξήσεις τώρα 80% αν δε μπορείς τραβά σπίτι σου μην βάζεις το χέρι στην τσέπη του κοσμάκη που υποφέρει.

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2024-07-10 08:04

Το Όνομά σας: Κάποια

Μήνυμα: Ώρα 7.45 το πρωί και οι προβολείς στο Δασάκι είναι άσκοπα αναμμένοι,σπαταλώντας ενέργεια και μας ζητάτε να πληρώσουμε αυξημένα τέλη; Μήπως πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί;Διότι άλλοι δεν έχουν τον στοιχειώδη φωτισμό στον δρόμο τους και στο Δασάκι αν και λάμπει ο ήλιος μάλλον είναι μεσάνυχτα για σας τους υπεύθυνους...

ΣΧΟΛΙΟ 6

Ημερομηνία: 2024-07-10 08:30

Το Όνομά σας: Παππας

Μήνυμα: Η τέχνη του πολιτικού...τα δύσκολα στην αρχή για να είμαστε καλά στο τέλος...όμως κύριε Δήμαρχε ξεχνάς ότι ο κόσμος υποφέρει...ξεχνάς ότι τα μεγαλύτερα ελλείμματα οφείλονται σε αυτούς που δεν πληρώνουν...με αυτούς τι θα κάνεις; Θα δεσμεύσεις ΑΦΜ...θα τους κόψεις το νερό...θα τους απαγορεύσεις να ποτίζουν τις παραγωγές...ξεκινά απ' αυτούς και μετά φόρτωσε και τους άλλους ...

ΣΧΟΛΙΟ 7

Ημερομηνία: 2024-07-10 15:54

Το Όνομά σας: .

Μήνυμα: Αυξήσεις παντού..χρεώσεις σε πολλά ..εσείς ζείτε άλλου τελικά, η χώρα στην χειρότερη οικονομική κρίση , η επαρχεία από τις φτωχότερες της Ελλάδας όμως αυτό δεν σας συγκινεί..καμμία παροχή θα δουν οι δημότες από εσάς η όχι ? Θα παραμείνουν τα βρώμικα πεζοδρόμια? Τελικά θα αρχίσουμε να καλλιεργούμε ζιζάνια στα πάρκα τις πλατείες και στα πεζοδρόμια ? Θα καθαρίσει κανείς αγροτικός δρόμος από την άγρια βλάστηση? Θα περισυλλεγουν τα απορρίμματα από τα γεμιστήρια ? Η θα περιμένετε από τις εθελοντικές ομάδες βλ.λουτρακι Ξιφιανή θηριοπετρα να κάνουν αυτό που μέχρι τώρα δεν μας πείσατε ότι μπορείτε να κάνετε.