ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ‘’ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ’’!!-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-12-28

Εντύπωση προκάλεσε τα όσα ανέφερε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 28/12/2021 ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας όταν κατά τη συζήτηση του 12ου θέματος που αφορούσε, ''Λήψη απόφασης για αίτημα έκτακτης χρηματοδότησης από το Δήμο Αλμωπίας ποσού 30.000,00 € για την τακτοποίηση της οφειλής σταθερής τηλεφωνίας''...

... έκανε γνωστό ότι η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, οφείλει από το έτος 2014 έως και το 2019 το ποσό των 103 χιλιάδων ευρώ στην COSMOTE, καθόσον όλα αυτά τα έτη δεν εξοφλούσε τους λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί το παραπάνω ποσό, το οποίο ο Δήμος προέβη σε διακανονισμό με την εταιρεία...

... λέγοντας χαρακτηριστικά ''Είναι ντροπή γιατί κάποιοι άφησαν τις υποχρεώσεις τους να τρέχουν και εμείς τώρα τακτοποιούμε τα θέματά τους''!!

Δυστυχώς όταν συζητήθηκε το θέμα αυτό απουσίαζε ο πρώην Δήμαρχος, στη θητεία του οποίου δημιουργήθηκε αυτή η οφειλή, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε ο νυν Δήμαρχος, και δεν ακούστηκε η άποψη και θ΄έση του για το θέμα αυτό.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

28-12-2021/16:01