ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ''ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ'' !!-ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ… (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-11-18

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Παρασκευή 18/11/2022 η προγραμματισμένη πρωινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 14 θέματα της ημερήσιας διάταξης, καθώς και ένα έκτακτο.

Παρόντες όλα τα μέλη της συμπολίτευσης, καθώς και ο Παρούτογλου Νίκος, ενώ απόντες ήταν για τους γνωστούς λόγους τα μέλη Χατζηδημητρίου Σάκης και Μπίνος Δημήτρης.

Ενδιαφέρουσα  η τοποθέτηση τόσο του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου της Επιτροπής Μπάτση Χρήστου, όσο και του Αντιδημάρχου Κετικίδη Γιάννη, κατά τη συζήτηση του 5ου θέματος, που αφορούσε την ''Λήψη απόφασης για ανάθεση σε δικηγόρο προς γνωμοδότηση αναφορικά με την αριθ. εισ.πρωτ. 18665/1-11-2022 εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία''.

Ειδικότερα, το θέμα αφορούσε ένσταση και υποβολή εξώδικου από ενδιαφερόμενη εταιρεία για την ανάθεση του έργου του οδικού δικτύου προς το Χ/Κ Βόρας, καθόσον όπως λέχθηκε, οι ενέργειες αυτές καθυστερούν την εξέλιξη του έργου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια και κίνηση εκ μέρους των εταιρειών!!, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Για την ιστορία, και τα 14 θέματα ψηφίσθηκαν ομόφωνα, εκτός από το 1ο θέμα που αφορούσε ''Εισηγητική έκθεση Γ΄ τριμήνου έτους 2022 προς την Οικονομική Επιτροπή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας'', καθώς και το 10ο θέμα που αφορούσε ''Έγκριση επέκτασης του προγράμματος μακροχρόνιων ανέργων ηλικίας 55-67 ετών του ΟΑΕΔ στον Δήμο Αλμωπίας'' για τα οποία ψήφισε Λευκό ο Παρούτογλου Νίκος.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

18/11/2022