ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-05-16

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ρεπορτάζ By Sakis

Διάχυτη ήταν η αίσθηση μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, χθες Τετάρτη 15/5/2024 κατά την Έκτακτη Συνεδρίαση των μετόχων της Λουτρόπολης Αλμωπίας, ότι μία σπίθα χρειαζόταν για να τιναχτεί η συνεδρίαση στον αέρα, όπερ και εγένετο.

Αλλά ας πάρουμε τα γεγονότα από την αρχή.

Μετά την ανάγνωση των ονομάτων, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι απουσίαζε δικαιολογημένα για λόγους υγείας ο Αντιδήμαρχος Θεοδωρίδης Τάσος, καθώς και οι Δερμετζογλου Παύλος και Αβραμίκας Στέφανος, στη συνέχεια ο εκτελών χρέη Προέδρου της συνεδρίασης και Πρόεδρος της επιχείρησης Τζέκος Πέτρος…

… κατά την ανάγνωση των θεμάτων, ζήτησε την έγκριση του Σώματος για την συναίνεση της συζήτησης των έκτακτων θεμάτων, άφησε να εννοηθεί τι θα επακολουθήσει, αναφερόμενος στη δυσαρέσκειά του για τον κανονισμό είσπραξης και τις διαφωνίες που εξέφρασε ο τέως Δήμαρχος Μπάτσης Χρήστος.

Τη σκυτάλη έλαβε αμέσως μετά ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Παρούτογλου Νίκος, ο οποίος μάλλον σε έντονο ύφος, αναφέρθηκε στην απουσία των πολιτών στις συνεδριάσεις, και που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ότι, ''Οι περισσότεροι από τους πολίτες αρέσκονται στο κουτσομπολιό!!, ενώ το μόνο άρθρο που καίει κάποιους, είναι το αν θα συνεχίσει να υπάρχει η πεντάδα του Λουτρακίου, καθώς και ότι το 99,9 % των πολιτών, δεν έχει διαβάσει το καταστατικό και θέλει να έχει λόγο για κάτι που δεν ξέρει τι γράφει. Δεν είναι εξωφρενικό αυτό;".

Αναφορά επίσης έκανε και για το θέμα της απαρτίας και τον αριθμό των μετόχων που πρέπει να είναι παρόντες, καθώς και στις δύο αναβολές που έγιναν για το θέμα αυτό επί Διοίκησης Μπάτση, για τον κανονισμό είσπραξης, καθώς και στις αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίες για την μεν Διευθύνουσα ανέρχεται στο ποσό των 1.800,00 ευρώ και για τους εντεταλμένους στο ποσό των 700,00 ευρώ, μικτά.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο

16/5/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-05-16 10:46

Το Όνομά σας: ΑΓΡΟΤΗΣ

Μήνυμα: Απίστευτος και υπερόπτης Παρούτογλου. Χαρακτηρίζει τους πολίτες της αλμωπίας θεωρώντας τους ως υπηκόους του, τυχοδιώκτες, νταβατζήδες, κουτσομπόληδες και αγράμματους.

Μπράβο σας και να τον χαίρεστε