ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΙΣΘΟ ΕΩΣ ΚΑΙ 5.000,00 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-07-10

ΣΧΟΛΙΑ 3

By Sakis

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ένα από τα θέματα που απασχόλησε το Σώμα, ήταν και το 5ο θέμα που αφορούσε τον ορισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Λουτρόπολη Αλμωπίας.

Λαβών το λόγο ο Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος αναφέρθηκε στο πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση αυτή, ποιος θα είναι ο ρόλος του κλπ, ενώ επεσήμανε ότι τον εμπιστεύεται απόλυτα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το νέο αυτό πρόσωπο έχει όραμα για την Λουτρόπολη!!

Επεσήμανε ότι δεν ήταν έτοιμος για μία τόσο πρόωρη αντικατάσταση, λόγω των γνωστών γεγονότων με την προκάτοχο του νέου Διευθυντή, ανακοινώνοντας και το όνομα αυτού, που πρόκειται για τον καταγόμενο από Αριδαία, Παπαγιαννόπουλο Νικηφόρο (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ενώ συζήτησε με πολλά άτομα για την κατάληψη της θέσης, ότι κάποιοι από αυτούς ζήτησαν αμοιβή μέχρι και 5.000,00 ευρώ το μήνα!!

Τόσο οι άλλοι δύο επικεφαλής των παρατάξεων, Μπάτσης Χρήστος και Μπίνος Δημήτρης, με παραινέσεις ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νέο Διευθυντή της Λουτρόπλης.

Τέλος ο Μπάτσης Χρήστος ζήτησε από τον Δήμαρχο να ανακαλέσει κάποιους χαρακτηρισμούς που έκανε για τους συνεργάτες του στην επιχείρηση.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

10/7/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-07-10 13:23

Το Όνομά σας: Παππας

Μήνυμα: Πες ποιοι είναι αυτοί...ονόματα...αλλιώς είναι παπαριές...

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-07-10 15:43

Το Όνομά σας: U

Μήνυμα: Σε τιμάει το ότι αυτή την φορά επέλεξες άτομο από την επαρχεία μας... Όμως θα μπορούσες να ζητήσεις βιογραφικά και αρμόδια επιτροπή θα αξιολογούσε τις ικανότητες.. ο σωστός άρχοντας δεν κάνει διακρίσεις,για αυτόν όλοι είναι ίσοι και όμοιοι...τώρα αν ήθελες να εξαργυρώσεις προεκλογικές υποσχέσεις η πολιτικές επιταγές είναι άλλο θέμα. Όμως με την δήλωση σου ότι πλησιάσες άλλα άτομα τα οποία σου ζήτησαν ένα σκασμό λεφτά μηδενίζουν την προσωπικότητα του αξιόλογου κ Παπαγιαννοπουλου, με την δήλωση σου αυτή ομολογείς πως ήταν ο τελευταίος στην λίστα σου..κρίμα ,το σχεδόν 50% της Αλμωπίας έβλεπε στο πρόσωπο σου τον ηγέτη που θα έβγαζε την επαρχεία από το τέλμα ,όμως....

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-07-10 16:23

Το Όνομά σας: Απορια

Μήνυμα: Στην μη αλλά ψευδεσαι κ.δημαρχε!!! Αν απαιτεί να σεβόμαστε τον θεσμό τότε οφειλές να προκαλέσεις διαγωνισμό ,να μετρηθούν τα προσόντα και η εμπειρία του διοικείν ιδιωτική επιχείρηση και μετά να διορίσεις .αυτά που λες τ ακουμε βερεσε !