ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ: ''ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ''ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ''!! ΒΙΝΤΕΟ

2024-05-14

ΣΧΟΛΙΑ 2

Μετά το πέρας της ενημέρωσης που αφορούσε την άρδευση κατά τη χθεσινή, 13/5/2024 πρώτη συνέντευξη τύπου στο Δήμο Αλμωπίας, τέθηκε από την ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr, ερώτημα, σχετικά με τους όρους που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας σε προηγούμενη συνεδρίαση, χαρακτηρίζοντας τους κακοπληρωτές ''τυχοδιώκτες και νταβατζήδες'' και τους καλοπληρωτές ''θύματα''.

Ρωτήθηκε λοιπόν, εάν επιμένει στους χαρακτηρισμούς αυτούς και εάν έχει βρεθεί τρόπος είσπραξης των  ποσών που οφείλουν οι ''τυχοδιώκτες και νταβατζήδες'' κακοπληρωτές αγρότες.

Επίσης με αφορμή την απουσία κάποιων δημοτικών συμβούλων κατά την ψηφοφορία για την ''αύξηση'' από τα 12 στα 19 λεπτά την κιλοβατώρα, τέθηκε και το ερώτημα εάν αυτές οι απουσίες δηλώνουν αντίθεση στην απόφαση.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο την τοποθέτηση του Δημάρχου...

14/5/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-05-15 00:55

Το Όνομά σας: Σ/Δ

Μήνυμα: Αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν και αναβάλλουν τις πληρωμές για αργότερα πώς λέγονται κ.Δήμαρχε ?

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-05-15 22:06

Το Όνομά σας: Ένας

Μήνυμα: Αυτοί που ήταν στο συνδυασμό σας και δεν πλήρωναν όσα χρωστουσαν σε νερα πως λέγονται Δήμαρχε? Αααα Αυτοί ξέχασα είναι δικοί σου και δεν μετράνε.....