ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ''!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-05-14

Ρεπορτάζ By Sakis

Έναν νέο τρόπο επικοινωνίας εγκαινίασε χθες, Δευτέρα 13/5/2024, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος, κάνοντας ''επίθεση'' φιλίας και συνεργασίας με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αξιοποιώντας αυτό που ανέφερε η συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού στην Αριδαία πριν λίγες ημέρες...

... η οποία είχε χαρακτηρίσει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ''περιουσιακό στοιχείο του Δήμου'', κάτι που επεσήμανε και η ιστοσελίδα μας στη συνέχεια, διευκρινίζοντας ότι τα τοπικά μέσα είναι αρωγοί στο έργο της Δημοτικής Αρχής, άσχετα εάν κάποιοι τα βλέπουν ως αντίπαλα!!

Έτσι λοιπόν παρουσία του Δημάρχου και των τριών θεματικών Αντιδημάρχων στα υπό συζήτηση θέματα που περιείχε η ατζέντα (Θεόλογου Ιωάννης, Καραμαριάς Αντώνιος και Μήντσης Νικόλαος) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέντευξη τύπου που αφορούσε την άρδευση, την καθαριότητα και ηλεκτροφωτισμό, και τα κοιμητήρια.

Κάνοντας τη σχετική εισαγωγή ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στο ρόλο της λειτουργίας του τοπικού τύπου, λέγοντας ότι η επικοινωνία αυτή θα συνεχιστεί στο επόμενο διάστημα με θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και την καθημερινότητα του δημότη, όπως τα αγροτικά, τον τουρισμό, τα αδέσποτα το κυκλοφοριακό κλπ θέματα.

Επεσήμανε επίσης τον ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, της επιτροπής λογοδοσίας, της αντιπολίτευσης, των Προέδρων και των λοιπών θεσμών στην ομαλή λειτουργία του Δήμου.

Τόνισε ότι ''Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε μικροπολιτική και είμαστε έτοιμη να δεχθούμε την όποια κριτική''.

Η συνέντευξη συνεχίσθηκε με τα παραπάνω θέματα και τις ερωτο/απαντήσεις εκατέρωθεν, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά σε επόμενες αναρτήσεις μας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τοποθέτηση του Δημάρχου...

14/5/2024