ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ''!! -ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ…

2024-03-29

ΣΧΟΛΙΑ 6

Ρεπορτάζ By Sakis

Μετά την υποβολή των ερωτημάτων από τους Δημοτικούς Συμβούλους της μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευση, κατά τη χθεσινή, Πέμπτη 28/3/2024 προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε σε προγενέστερες αναρτήσεις μας, τον λόγο έλαβε και πάλι ο Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος, προκειμένου απαντήσει στα τεθέντα ερωτήματα.

Ειδικότερα, απαντήσεις έδωσε για την καταλληλότητα του πόσιμου νερού της Αριδαίας, για την ασφαλτόστρωση του Δασικού δρόμου Σωσάνδρας, για τις δαπάνες ασφαλτικών και Καρναβαλιού, για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων, για τα Κοιμητήρια (και όχι Νεκροταφεία)!!, για τον φωτισμό, ενώ προέβη και σε δύο αποκαλύψεις και συγκεκριμένα:

Στην πρότασή του προς τους όμορους Δήμους για την δημιουργία καταφυγίου αδέσποτων που θα φιλοξενεί όλα τα αδέσποτα της Π.Ε Πέλλας, αλλά και στη σύναψη δανείου από το Παρακαταθηκών & Δανείων για τη λήψη δανείου προς αντικατάσταση του φωτισμού σε ολόκληρο το Δήμο με λάμπες LED.

Μάλιστα με αφορμή το ερώτημα του Γιάντση για τις δαπάνες του Καρναβαλιού, υπήρχε ένταση μεταξύ των δύο ανδρών, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο…  

29/3/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-03-29 14:10

Το Όνομά σας: ΕΝΑΣ

Μήνυμα: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΟΥΦΑΝΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-03-29 15:13

Το Όνομά σας: Μαρία

Μήνυμα: Με το πρόστιμο που έβαλε η επιθεώρηση εργασίας στην υπεύθυνη για τις εκδηλώσεις στα καρναβάλια τι γίνεται!!!!!!!!Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο!!!! Ενημερώστε τον κόσμο γιατί δεν τρώει κουτόχορτο!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-03-29 18:03

Το Όνομά σας: Καποια φιλολογος

Μήνυμα: Ολονων λέει ο Δήμαρχος......... Αγράμματος θα έλεγε κάποιος που τον άκουσε, γιατί η ερώτηση ? και η απάντηση δεν υπάρχει φράση ολονών αλλά όλων. Μάθετε σωστά Ελληνικά αν και είναι αργά κύριε Δήμαρχε.

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2024-03-30 12:09

Το Όνομά σας: Προβληματισμένος

Μήνυμα: Αν η φιλόλογος κάνει παράπονο για τον τρόπο εκφράσεις του δημάρχου φαντάζομαι κάποιους άλλους,από τον συνδυασμό του και από αντίπαλο,δεν τους περνούσε τάξη για κανένα λόγο....

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2024-03-30 19:25

Το Όνομά σας: Κάποιος

Μήνυμα: Όταν από όλα όσα λέγονται κρατάς τις λέξεις που είπε λάθος κάποιος και δεν κρατάς την ουσία τότε με συγχωρείς αλλά εσύ είσαι ο αγράμματος φίλε μου.

ΣΧΟΛΙΟ 6

Ημερομηνία: 2024-03-31 07:18

Το Όνομά σας: Έτσι

Μήνυμα: Γραμματική μαθαίνουν