ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ-ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ…

2021-04-13

«Αναδιανομή προϊόντων του ΤΕΒΑ από τη ΠΕ Πέλλας»

Στην ολοκλήρωση των αναδιανομών προϊόντων του ΤΕΒΑ προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ως επικεφαλής εταίρος, στα πλαίσια υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής(Ε.Π.ΕΒΥΣ.) του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ)

Η διανομή θα αρχίσει με τους ωφελούμενους του Δήμου Πέλλας και θα ολοκληρωθεί με τους υπόλοιπους ωφελούμενους του συνόλου των Δήμων της Π.Ε. Πέλλας.

Δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας η διανομή θα γίνει κατ' οίκον έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία , κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 14 Απριλίου ως και την Παρασκευή 30 Απριλίου 2021, κατά τις ώρες 09:00 -17:00.

Πρόκειται για αναδιανομή προϊόντων τα οποία δεν έχουν παραληφθεί στις προηγούμενες διανομές από τους δικαιούχους, η δε διάθεση τους θα γίνει «εξατομικευμένα» με κριτήριο τον αριθμό των μελών ανά οικογένεια, προτάσσοντας τις πολυμελής οικογένειες με φθίνουσα σειρά.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ, την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Κατά την παραλαβή ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ τα ατομικά μέτρα προστασίας (Μάσκα, γάντια, απολυμαντικά) και η απόσταση του 1,5 μέτρου τουλάχιστον, στα πλαίσια προστασίας από τον Κορωνοϊό (Sars-Cov-2)) σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.

Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υλοποιείται η παράδοση των προϊόντων.

13-4-2021/17:27