ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ: ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑ ''ΠΡΑΣΑ'' ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ!!

2021-07-08

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι άνδρες της Αστυνομίας στο Μενίδι όταν ένας 71χρονος πήγε να στο Τμήμα με σκοπό να καταγγείλει έναν 78χρονο ο οποίος ασελγούσε σε βάρος μιας κατσίκας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο φερόμενος ως κτηνοβάτης πήγε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε οικόπεδο δίπλα από το σπίτι του 71χρονου όπου έβοσκαν τρεις κατσίκες οι οποίες ανήκουν σε κάτοικο της περιοχής. Τις πλησίασε κρατώντας χόρτα που ξερίζωσε από το έδαφος και άρχισε να ταΐζει μία από αυτές. Στη συνέχεια πήρε το σκοινί που ήταν δεμένη και την έσυρε σε ένα κοντέινερ που ήταν κοντά στο σημείο.

Ο 71χρονος που είδε τη σκηνή αποφάσισε να πάει να δει τι ήθελε να κάνει με την κατσίκα κι έτσι άνοιξε το κοντέινερ κι έμεινε εμβρόντητος από το θέαμα. Ο 78χρονος είχε κατεβάσει το παντελόνι του, είχε πιάσει την κατσίκα και ασελγούσε σε βάρος της. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία όταν τον ρώτησε "τι κάνεις εκεί ρε;" εκείνος του απάντησε "αυτό που βλέπεις" και συνέχισε απτόητος.

Όπως κατέθεσε ο 71χρονος στους αστυνομικούς, οι αρρωστημένες πράξεις του διήρκησαν περισσότερο από 20 λεπτά. Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 78χρονο και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία.

ΠΗΓΗ: Espresso

08-7-2021/09:04