ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-01-17

ΣΧΟΛΙΟ 1

Κατά τη χθεσινή (Δευτέρα 16/01/2023) πρώτη-τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας και πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ως είθισται, προηγήθηκε η συζήτηση των θεμάτων στα προ ημερησίας διάταξης θέματα.

Μετά τις τοποθετήσεις λοιπόν των Χατζηδημητρίου Σάκη, Μπίνου Δημήτρη, Παρούτογλου Νίκου και Προκοπίδη Ευάγγελου (Λάκης), τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε σε πεογενέστερς αναρτήσεις μας, αλλά και τα ερωτήματα του Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Χρήστου, αναφορικά με τη λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Αλμωπίας, δίνοντας απαντήσεις επί όλων σχεδόν των τεθέντων ερωτημάτων από τους παραπάνω.

Να επισημάνουμε ότι πριν τις απαντήσεις του Δημάρχου,  απαντήσεις έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάντσης Δημήτριος, Χατζηγιαννίδης Χρήστος και Κετικίδης Γιάννης, για θέματα αρμοδιότητάς τους και ειδικότερα, για τους σπουδαστές του ΙΕΚ, για την καταγγελία του Μπίνου αναφορικά με αίτημα πολίτη ΑμεΑ (Γιάντσης), για την κατασκευή Κυνοκομείου στον Εξαπλάτανο-Πέλλας, όπου  για μία ακόμη φορά υποστήριξε ότι όλα γίνονται Νόμιμα!! (Χατζηγιαννίδης) αλλά και για την καταγγελία και πάλι του Μπίνου για το δρόμο προς το Χ/Κ Βόρας,  και για το γήπεδο του Αλμωπού ο τρίτος εκ των παραπάνω Αντιδημάρχων.  

Δείτε σχετικά στο παρακάτω ενδιαφέρον βίντεο...

17/01/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-01-17 14:59

Μήνυμα: Σάκη σε ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά που μας ενημερώνεις αντικειμενικά για τα όσα λέγονται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα από όλους τους αρχηγούς και όχι επιλεκτικά για κάποιους. Δυστυχώς κάποιοι άλλοι κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Και πάλι σε ευχαριστούμε