ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΕΝΑΣ… ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ!!

2021-12-13

Η γυναίκα που πήρε την κλήση της τροχαίας έπρεπε να εμφανιστεί στο δικαστήριο στην πόλη του Ντίσελντορφ της Γερμανίας και να καταθέσει ότι δεν οδηγούσε το όχημα.

Μια κερατωμένη γυναίκα ανακάλυψε ότι ο άντρας της την απατά, όταν έλαβε μια κλήση της τροχαίας με τη φωτογραφία του αμαξιού να έχει φωτογραφηθεί από το ραντάρ για την υπερβολική ταχύτητα.

Η φωτογραφία έδειχνε το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο άντρας της, αλλά με μια άλλη γυναίκα στο τιμόνι, σύμφωνα με τη γερμανική ταμπλόιντ εφημερίδα Bild.

Εντωμεταξύ, η γυναίκα που έλαβε την κλήση για υπερβολική ταχύτητα έπρεπε να εμφανιστεί την περασμένη Παρασκευή στο δικαστήριο της πόλης Ντίσελντορφ στη Γερμανία, για να αποδείξει ότι δεν ήταν αυτή που οδηγούσε.

Μάλιστα, η απατημένη δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης. Η υπεράσπιση ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η ίδια στη φωτογραφία της παράβασης, αλλά μια άλλη γυναίκα.

«Η πελάτισσά μου άνοιξε την ειδοποίηση για την κλήση στο σπίτι. Οδηγούσε στο τούνελ με 87 χλμ/ώρα αντί για 60 χλμ/ώρα που ήταν το ανώτατο όριο εκεί. Στη φωτογραφία είδε μια άλλη γυναίκα στο τιμόνι που είχε νοικιάσει ο άντρας της και τρομοκρατήθηκε» είπε στο δικαστήριο η δικηγόρος της.

Ο δικαστής παραδέχτηκε ότι η κατηγορούμενη δεν είχε και μεγάλη σχέση με την οδηγό στο αμάξι.

Εντωμεταξύ, η άλλη γυναίκα βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν μπόρεσε να παραστεί στο δικαστήριο. Όσο για τον άτακτο άντρα, αυτός δεν μπόρεσε παρά να παραδεχτεί την απιστία.

13-12-2021/12:45