ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΣΕ ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΔΗΜ.ΤΟ ΠΕΛΛΑΣ-ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Η ΑΛΜΩΠΙΑ!!

2021-10-02

ΣΧΟΛΙA 3

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ Η ΑΛΜΩΠΙΑ.

Χωρίς υποψηφιότητα για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων των ΔΗΜ.ΤΟ Πέλλας, μένει η ΔΗΜ.ΤΟ Αλμωπίας, όπου δεν υπήρξε ουδεμία υποψηφιότητα... πληρώνοντας σύμφωνα με πληροφορίες μας, τις εσωκομματικές διαφορές και διαφωνίες στο κόμμα!!

Αυτό άλλωστε διαφάνηκε και από το κλείσιμο των γραφείων της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ πριν λίγο καιρό, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει αποκλειστικά η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ). 

Επίσης και σύμφωνα με πληροφορίες μας, η συμφωνία των Πρεσπών, ο χειρισμός του θέματος για τον εμβολιασμό λόγω του Κορονό-ιού, η ακρίβεια κλπ προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, ίσως να αποτέλεσαν τροχοπέδη για υποψηφιότητες των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στην Π.Ε Πέλλας, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει απαξίωση για τον θεσμό αυτό.

Σύμφωνα με την υποβολή των δηλώσεων, οι υποψήφιοι θα είναι:

ΝΟΔΕ ΠΈΛΛΑΣ:

Υποψήφιοι Πρόεδροι είναι ο νυν Πρόεδρος Ουραηλίδης Θεοδώσης από την Κ. Βρύση και ο Εδεσσαίος Γηρέας Μάριος

ΔΗΜ.ΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ:

Υποψήφιος θα είναι ο νυν Πρόεδρος Μπατσίρης.Κώστας

ΔΗΜ.ΤΟ ΠΈΛΛΑΣ:

Υποψήφιος θα είναι ο Χατζηλαμπρινός Θανάσης και ο Μαντοκούδης.Δημήτρης

ΔΗΜ.ΤΟ ΣΚΎΔΡΑΣ:
Υποψήφιο ς Πρόεδρος θα είναι ο Δημητριάδης Μάκης

ΔΗΜ.ΤΟ ΑΛΜΩΠΊΑΣ
Ουδεμία δυστυχώς υποψηφιότητα!!, αφού κανένα μέλος δεν επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, ενώ σύμφωνα με το καταστατικό πιθανώς να ορισθεί από το κόμμα.

Όπου υπάρχει μία υποψηφιότητα, δεν θα γίνουν εκλογές στις 24 Οκτωβρίου.

02-10-2021/13:02

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-10-02 20:36

Μήνυμα:

Μπράβο σε αυτούς που δεν συμμετέχουν στα κόμματα που έχουν αφήσει την Αλμωπία δίχως.1 έξοδο στην εγνατία.2 σχολές πανεπιστήμια.3 στρατό.4 σιδηροδρομική γραμμή.5 δρόμο προς χιονοδρομικό.

SXOLIO 2

Ημερομηνία:

2021-10-02 23:09

Μήνυμα:

6 συνοριακή έξοδο

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2021-10-03 11:22

Μήνυμα:

Σταμενιτης και Βασιλειάδης ανακατεψαν την τράπουλα έχασαν και οι 2. Λέω για τράπουλα επειδή έλεγαν ότι κρύβουν άσο στο μανίκι. Απέτυχαν και οι 2 ή πέτυχαν αυτό που ήθελαν να μην έχει υποψήφιο η Αλμωπία. Κορόιδα Αριδαιοτες ξαναψηφιστε τους Γιαννιτσιωτες.