ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

2021-02-19

Να κλείσει τις υπηρεσίες αιχμής των δήμων σε περίπτωση που δεν εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα οι εργαζόμενοι σε αυτές απείλησε μιλώντας στην συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, ο πρόεδρος Δ. Παπαστεργίου.

 Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαστεργίου, ο οποίος φέρεται ενοχλημένος με το υπουργείο Υγείας, υποστήριξε ότι «δεν μπορεί να εμβολιάζονται οι άνδρες της ΕΛΑΣ και να μην εμβολιάζεται η Δημοτική Αστυνομία.

 Τότε, ας σταματήσουμε να κάνουμε ελέγχους», πρόσθεσε. Παράλληλα ζήτησε το ίδιο να γίνει και σε εργαζόμενους σε υπηρεσίες αιχμής των δήμων, που έρχονται σε επαφή με τους πολίτες όπως τα ληξιαρχεία, η καθαριότητα, τα ΚΕΠ, το Δημοτολόγιο κλπ.

Όπισθεν από πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Πάντως, ο κ. Παπαστεργίου, προφανώς, αντιλαμβανόμενος, μετά τις αντιδράσεις, το ατόπημα που έκανε στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ ζητώντας να συμπεριληφθούν και ΟΛΟΙ οι αιρετοί στον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό, αυτή τη φορά περιορίστηκε να ζητήσει αυτό να γίνει για τους «συναδέλφους δημάρχους και αντιδημάρχους που έχουν προβλήματα υγείας». Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι «δεν μιλάω για τον εαυτό μου».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ, ο κ. Παπαστεργίου είχε υποστηρίξει ότι: «Ήρθε η ώρα να μπει στη σειρά του εμβολιασμού και η Αυτοδιοίκηση...Η Δημοτική Αστυνομία, η καθαριότητα, τα ΚΕΠ, το Δημοτολόγιο και, βεβαίως, το πολιτικό προσωπικό!!!».

19-02-2021/17:20