ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2024-06-03

Αναστατώθηκε χθες Κυριακή 02/6/2024 το κέντρο της πόλης της Αριδαίας από το κυκλοφοριακό κουμφούζιο που δημιουργήθηκε επί της οδού Κολοκοτρώνη (Ψαράδικα για όσους γνωρίζουν).

Ειδικότερα, τουριστικό λεωφορείο πλήρης επιβατών που επέστρεφε από το Μοναστήρι του Αγίου Ιλαρίωνα στους Προμάχους-Πέλλας, ο οδηγός του στην προσπάθεια να κατευθυνθεί προς Θεσσαλονίκη, εγκλωβίστηκε μέσα στην πόλη, καθόσον το GPS τον οδήγησε εντός του αστικού ιστού της πόλης, με αποτέλεσμα λόγω των σταθμευμένων οχημάτων αλλά και της στενότητας της παραπάνω οδού, να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα και φθορά στον καθρέπτη και την πόρτα σταθμευμένου οχήματος, χωρίς άλλες συνέπειες.

Κλήθηκε η τροχαία προκειμένου διευθετήσει το θέμα, με αποτέλεσμα για πάνω από 45 λεπτά περίπου, να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή αταξία στην περιοχή και ελαφρό μποτιλιάρισμα στην παραπάνω οδό.

Για όσους γνωρίζουν το σημείο σίγουρα καταλαβαίνουν το τι ακριβώς συνέβη, ενώ κάποιοι υποστήριξαν ότι εάν υπήρχαν οι κατάλληλες προειδοποιητικές ή ενημερωτικές πινακίδες στα  σημεία, ίσως να γλύτωναν την ταλαιπωρία, άπαντες. 

Τελικά μετά την περαίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και με τη βοήθεια θαμώνων του γνωστού ΚΑΦΕ ''ΣΦΑΙΡΑ'' οι επιβάτες του λεωφορείο και ο συνοδός Ιερέας αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη.

Δείτε παρακάτω σχετικές φώτο...

03/6/2024