ΔΑΣΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ‘’ΚΟΣΜΗΜΑ’’ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-09-15

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ρεπορτάζ By Sakis

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας, αρκετοί αναγνώστες μας, κάτοικοι Αλμωπίας-και όχι μόνο-, ζητούν να μάθουν τις προθέσεις των υποψηφίων Δημάρχων, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το παραπάνω θέμα.

Οι πολίτες της Αλμωπίας λοιπόν, δεν ζητούν, αλλά ΑΠΑΙΤΟΥΝ απαντήσεις από τους τρεις υποψήφιους Δημάρχους για το τι σκοπεύουν να πράξουν για την πληγή αυτή που προσβάλλει την Αριδαία και την Αλμωπία γενικότερα.

Μετά τον χώρο δίπλα στο ΚΤΕΛ Αριδαίας που αποτελεί ντροπή για την πόλη, και το Κολυμβητήριο ''Κουφάρι'', ένας ακόμη χώρος δυστυχώς στην πόλη της Αριδαίας, ο οποίος αντί να κοσμεί την περιοχή, αποτελεί και αυτός όνειδος για την Αριδαία, και μάλιστα με ευθύνη διαχρονική!!

Αναφερόμαστε στην περιοχή ''ΔΑΣΑΚΙ'' της Αριδαίας, η οποία μόνο θλίψη, απογοήτευση και πολλά ερωτηματικά δημιουργεί η εικόνα που αντικρίζουν οι κάτοικοι της Αλμωπίας-και όχι μόνο- αλλά και το κλειστό θέατρο που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Εδώ και αρκετά χρόνια λοιπόν, από τότε που έφυγε ο τελευταίος εκμεταλλευτής του χώρου, κυριολεκτικά ερήμωσε και οι αρμόδιοι το παράτησαν στο έλεος του Θεού, αλλά και των παραβατικών ατόμων που συγκεντρώνονται στον χώρο.

Η κατάσταση εντός και πέριξ του κτιρίου είναι αποκαρδιωτική, αφού κάποιοι το έχουν καταστρέψει εντελώς, μετατρέποντάς το σε... χωματερή, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας, κάποιοι περιπατητές στο σημείο βρήκαν-εκτός των άλλων- και χρησιμοποιημένες σύριγγες!!

Οι δύο βρύσες που υπάρχουν, τόσο στο ''ΔΑΣΑΚΙ'', όσο και στον χώρο του κλειστού θεάτρου, και από τις οποίες τρέχει συνεχώς το νερό, είναι γεμάτες από κάθε είδους σκουπίδια, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το ποταμάκι που υπάρχει πλησίον το οποίο και αυτό είναι πλήρες από απορρίμματα και από ότι άλλο μπορείς να φανταστείς (μέχρι και ένα παιδικό καροτσάκι είναι πεταμένο μέσα σ΄αυτό).

Προσέτι δε, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο χώρος ανήκει ιδιοκτησιακά στο Δασαρχείο Αριδαίας.

Απαίτηση και επιθυμία των κατοίκων είναι να ξαναγίνει το ΔΑΣΑΚΙ και το κλειστό θέατρο, ένα ''κόσμημα'' για την πόλη.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, σε ποια κατάσταση βρίσκεται το παραπάνω κτήριο, και μάλιστα εδώ και πολλά χρόνια:

15/9/2023
ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-09-15 10:28

Μήνυμα: Μπράβο Σάκη που αναδεικνύεις το θέμα και πιέζεις για να βρεθεί λύση

ΣΧΟΛΙΟ 2

2023-09-15 19:39

Η καλύτερη πρόταση είναι του μπατση να γίνει χώρος αναψυχής και ψυχαγωγίας με ένα ωραίο συντριβάνι στη μέση και πολλές χήνες