ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΕΣ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΘΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Π.Ε ΠΕΛΛΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ …

2021-12-30

Πρόσκληση-Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της 1ης του έτους 2022

Την πρώτη του νέου έτους 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ.

Επίσης, στην επικράτεια της Π.Ε. Πέλλας, ορίζονται: Γενικός σημαιοστολισμός από την ανατολή, μέχρι και τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2022. Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από της δύσεως του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2022, μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης της εορτής.

Τελετάρχες των εκδηλώσεων ορίζονται οι κκ. Βασίλειος Αδραμιτιανός και Ιορδάνα Μπιρόζη, υπάλληλοι της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας. Συντονίστρια της εκδήλωσης ορίζεται η κα. Ιωάννα Προδρομίδου, Ειδική Σύμβουλος Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.

Ανακοίνωση από Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για Πρωτοχρονιά 2022

Ανακοινώνεται ότι, λόγω της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων πρόληψης έναντι του κορονοϊού COVID-19, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση ανταλλαγής ευχών, μεταξύ των εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.

Υπενθυμίζουμε ότι την πρώτη μέρα του Νέου Έτους 2022, Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10.30π.μ., θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Έδεσσας Της Αγίας Σκέπης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας

Ιορδάνης Τζαμτζής 

30-12-2021/08:48