ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΘΕΣ ΠΕΜΠΤΗ  ΙΕΡΕΑΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!!

2022-01-21

Την Πέμπτη η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός ιερέα με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης. Σοκ προκαλεί η είδηση της σύλληψης ιερέα για βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού στα Κάτω Πατήσια.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον κληρικό, ο οποίος είναι και πατέρας τριών παιδιών, το απόγευμα της Πέμπτης ύστερα από καταγγελία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. Ο φερόμενος ως δράστης είναι ο ιερέας Ναού που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στα Κάτω Πατήσια.

Ειδικότερα, κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικου κοριτσιού. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.

Η νέα περίπτωση βιασμού συγκλονίζει εκ νέου την ελληνική κοινωνία, καθώς μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης από 27χρονο παίκτη ριάλιτι, προέκυψε και η σύλληψη του ιερέα.

Χωρίς χειροπέδες στον ανακριτή ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια

Χωρίς χειροπέδες στον ανακριτή ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο ιερέας που κατηγορείται ότι βίασε κατ' εξακολούθηση μια ανήλικη κοπέλα στην εκκλησία που λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια.

Ο ιερέας φέρεται βίαζε μια ανήλικη - που σήμερα είναι 16 στα 17 - για 5 μήνες, το 2019, σε χώρους της εκκλησίας στα Κάτω Πατήσια.

Αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στον ανακριτή, πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, στις 11.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως πως πήγε στον ανακριτή χωρίς να του έχουν περασμένες χειροπέδες, ενώ για άλλα κι άλλα αδικήματα βλέπουμε ανθρώπους να οδηγούνται με χειροπέδες για να απολογηθούν.

Χειροπέδες μπήκαν στον ιερέα όταν έβγαινε.

Ο ιερέας αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. Είναι 37χρονών και έχει 3 παιδιά.

21-01-2022/11:19