ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ… ΦΑΚΕΛΑΚΙ-ΕΣΠΡΩΞΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ!!

2021-02-27

Χειροπέδες σε έναν γιατρό του νοσοκομείου Καλύμνου που πιάστηκε επ' αυτοφώρω να παίρνει "φακελάκι" πέρασαν αστυνομικοί το μεσημέρι της Παρασκευής. Σε βάρος του γιατρού σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου, της παράβασης καθήκοντος και βίας κατά υπαλλήλων.

Προηγήθηκε καταγγελία, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος ζήτησε από ασθενή, στον οποίο είχε πραγματοποιήσει ιατρική πράξη, χρήματα για να του παρέχει κατ' οίκον ιατρική φροντίδα και να παρακολουθεί την πορεία εξέλιξης της υγείας του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προσημειώθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του γιατρού, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε μετά την αποχώρησή του από το σπίτι τού ασθενούς.

Σημειώνεται ότι, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να αποτρέψει την προσαγωγή του απωθώντας τους αστυνομικούς και ταυτόχρονα επιχείρησε να πετάξει τα χρήματα που είχε στην κατοχή του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

27-02-2021/15:02