ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 20ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 13ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!

2022-02-17

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από την υπόθεση βιασμού ανήλικης μαθήτριας στο Ρέθυμνο με φερόμενο ως δράστη έναν 20χρονο.

Μία ανήλικη μαθήτρια και η οικογένεια της κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου. Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 20χρονο από το Ρέθυμνο, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, ο 20χρονος φέρεται να πλησίασε τους προηγούμενους μήνες μέσω social media τη 13χρονη μαθήτρια και να την έπεισε να του αποστείλει φωτογραφίες της. Στη συνέχεια ο νεαρός φέρεται να απειλούσε την ανήλικη πως εάν δεν συνευρεθούν, θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της στο οικογενειακό και κοινωνικό της περιβάλλον, με την ίδια να βρίσκεται σε αδιέξοδο και άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 20χρονος φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα, χωρίς τη θέλησή της και υπό τις απειλές που δεχόταν. Ο 20χρονος αρνείται κατηγορηματικά αυτήν την κατηγορία, όπως και κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.

Όμως, η «σταγόνα που ξεχείλισε» το ποτήρι ήταν όταν μία γυμνή φωτογραφία της ανήλικης εστάλη σε φιλικό της πρόσωπο, με συνέπεια να κινητοποιηθεί αρχικά το σχολικό περιβάλλον της μαθήτριας, να ενημερωθεί η οικογένεια της και τελικά η υπόθεση να φτάσει στην Δικαιοσύνη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως στην κατοχή του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης.

17-02-2022/09:12