ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ''Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ'' !!

2022-10-24

Ρεπορτάζ By Sakis

Περατώθηκε πριν λίγο, μάλλον επεισοδιακά, σήμερα 24/10/2022 πρωινές ώρες, η προγραμματισμένη διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 31 θέματα της ημερήσιας  διάταξης, καθώς και τα 02 έκτακτα.

Παρόντες τα μέλη της συμπολίτευσης, ενώ απουσίαζαν τα μέλη της συμπολίτευσης, με εξαίρεση την παρουσία για 15 περίπου λεπτά του επικεφαλής της παράταξης ''ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ'' Χατζηδημητρίου Σάκης, ο οποίος για μία ακόμη φορά έθεσε το γνωστό θέμα του τρόπου και της ώρας συνεδρίασης της Επιτροπής, το οποίο δημιούργησε και σχετική μικρό-ένταση στη συνεδρίαση!!

Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος, αναγκάσθηκε να αποχωρήσει από το ιατρείο του και να μεταβεί στην οικία του προκειμένου συνδεθεί, καθόσον στο ιατρείο του υπήρχαν ασθενείς που περίμεναν να επιστρέψει για να τους εξετάσει!!

Δείτε σε βίντεο και σε επόμενες αναρτήσεις μας, αναλυτικά τι ανέφερε ο παραπάνω σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, ο οποίος για πολλοστή φορά ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να συμμετάσχει σ΄ αυτές αλλά ο τρόπος και ειδικά η ώρα είναι απαγορευτικές για το λειτούργημά του, αποχωρώντας από αυτήν, καθώς και όλα όσα συζητήθηκαν και αποφασίσθηκαν μέσα σε... οικογενειακό κλίμα μεταξύ των μελών της συμπολίτευσης. 

24/10/2022