ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ‘’Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-09-07

Μετά την τοποθέτηση του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου της Λουτρόπολης, Μπάτση Χρήστου, κατά τη χθεσινή Τρίτη 06/9/2022 η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Επιχείρησης Α.Ε ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΔΕΣ και ΕΔΩ), τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Χατζηδημητρίου Σάκης...

... ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία των πολιτών από τη Γενική Συνέλευση, για τις αμοιβές των διοικούντων κλπ συνεργατών του Προέδρου, για τα δίμηνα, για την απουσία έργων στην επιχείρηση, για τις απευθείας αναθέσεις, για το ενδεχόμενο μεταβίβασης της επιχείρησης στο Δημόσιο με το νέο Νόμο, κλπ θέματα, ενώ επεσήμανε ότι θα πρέπει οι κατάλληλοι άνθρωποι να βρίσκονται στην κατάλληλη θέση.

Κλείνοντας τόνισε ότι η απραξία της νυν διοίκησης ρίχνει νερό στο μύλο της ιδιωτικοποίησης, λέγοντας ότι ''Το τίποτα δεν το ψηφίζουμε''!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο την ενδιαφέρουσα τοποθέτησή του, ενώ σε επόμενες αναρτήσεις μας δείτε τις τοποθετήσεις των υπολοίπων επικεφαλής των παρατάξεων και του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Προκοπίδη Ευάγγελου (Λάκη).

07/9/2022