ΧΑΜΟΣ!! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ''ΑΡΒΥΛΑ'' ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ''ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ''!!

2021-12-14

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τον Αντώνη Κανάκη να του ανακοινώνει χθες την απόλυσή του από το "Ράδιο Αρβύλα".

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από την εκπομπή έπειτα από τις καταγγελίες για revenge porn, δηλαδή ότι διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες μίας πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όπως αναφέρει η καταγγελία, που ξεκίνησε στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαράχθηκε στο Twitter, ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, εκείνος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Αν και η ίδια του ζήτησε πολλές φορές να κατεβάσει το υλικό, εκείνος δεν το έκανε.

Χαμός στο Twitter για τους Ράδιο Αρβύλα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης στη χθεσινή εκπομπή.

"Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα", είπε ο Αντώνης Κανάκης με δάκρυα στα μάτια, ανακοινώνοντας το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης.

Λίγο πριν κλείσει η εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, για το μέλλον της πιο πετυχημένης σατιρικής εκπομπής, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς από αύριο, εγώ τέτοια εκπομπή σαν τη σημερινή δεν μπορώ να παρουσιάζω και δεν έχω και καμία διάθεση να την υποστηρίξω".

Το Twitter πήρε "φωτιά" με το #radioarvyla να γίνεται πρώτο trend και το #σταθης_παναγιωτοπουλος να ακολουθεί.

Η γενική εικόνα δεν είναι υπέρ του Αντώνη Κανάκη, τον οποίο οι χρήστες κατηγορούν επικαλούμενοι βίντεο από παλαιότερη εκπομπή που σχολίαζε αρνητικά την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία με τη σειρά της δήλωνε άγνοια για τις κολάσιμες πράξη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο βίντεο μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης ακούγεται να λέει ότι «εδώ έναν συνεργάτη παίρνουμε καινούργιο και τσεκάρουμε να δούμε πριν τον βάλουμε στο μαγαζί μας».

"Εδώ εμείς ένα συνεργάτη παίρνουμε καινούριο κ τσεκαρουμε τι καπνό φουμαρει πριν τον βάλουμε στο μαγαζί μας."

Δικά σου λόγια Αντωνάκη...#radioarvyla #σταθης_παναγιωτοπουλος pic.twitter.com/2HAFNrcBF8

- Dim_ jameson (@mpempinios17) December 13, 2021

OH THE IRONY THO #σταθης_παναγιωτοπουλος #radioarvyla https://t.co/tDkj0LXhiw

- ~Julia~ (@lakoukaracha) December 13, 2021

Όλοι ήξεραν στη Θεσσαλονίκη τι γλοιώδης τύπος είναι... Κυκλοφορούσε με ανήλικα κορίτσια και φιλιόταν δημόσια. Λόγω της αναγνωρισιμότητάς του ήταν ασταμάτητος. Και δεν είναι ο μόνος, μακάρι να ξέρατε ποιους «θαυμάζετε»... #radioarvyla

- η ρίαλ (@baciaamoi) December 13, 2021

- Στάθη, πες μας ένα κρύο ανέκδοτο;

- Είμαι αθώος!#radioarvyla

- Πίθηκος Τάπας (@PithikosTapas) December 13, 2021

Goes to...#radioarvyla pic.twitter.com/1edV7ytWDp

- Thanos (@taurothanos) December 13, 2021

Soon. #radioarvyla pic.twitter.com/kRepvojcRx

- Χρήστος Δήμου (@ChrisDim1) December 13, 2021

Στις καταγγελίες που γίνονται για τον #σταθης_παναγιωτοπουλος των #radioarvyla πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί, τέτοια καθίκια δεν πρέπει να μένουν ατιμωρητα. Σήμερα είναι ένα άγνωστο κορίτσι, αύριο εγώ, εσύ, οι κόρες μας, οι αδελφές μας..

- Queen Mary (@QueenMa23646587) December 13, 2021

Στις καταγγελίες που γίνονται για τον #σταθης_παναγιωτοπουλος των #radioarvyla πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί, τέτοια καθίκια δεν πρέπει να μένουν ατιμωρητα. Σήμερα είναι ένα άγνωστο κορίτσι, αύριο εγώ, εσύ, οι κόρες μας, οι αδελφές μας..

- Queen Mary (@QueenMa23646587) December 13, 2021

Ο Κανάκης απαιτούσε παραίτηση Μενδωνη που "έπρεπε να ξέρει" τι γίνεται στην κρεβατοκάμαρα του Λιγναδη.

Τώρα που ο κοντινός συνεργάτης & φίλος τα έκανε όλα αυτά, με δίκη που εκκρεμούσε 2 έτη, δεν το ήξεραν;

Έτσι είναι η προπαγάνδα.

Μπουμεραγνκ.#radioarvyla #σταθης_παναγιωτοπουλος

- Κοινή Λογική || 2️⃣0️⃣0️⃣🇬🇷 (@commonsense491) December 13, 2021

To Revenge Porn (πορνό εκδίκησης , μη συναινετική πορνογραφία ) είναι σεξουαλική βία και κακοποίηση. Δεν χωρά -όπως και σε κάθε μορφή βίας- "ναι μεν αλλά" . Γι' αυτό και η καταδίκη της πρέπει να είναι καθαρή ,σταθερή και συνεχής ! #Radioarvyla #σταθης_παναγιωτοπουλος

- ΑστραπόΓιαννος (@F0L2jldWQzGrO0B) December 13, 2021

Πάνω από δυο χρόνια στα δικαστήρια η υπόθεση αλλά έπεσαν απ τα σύννεφα τα παιδιά #radioarvyla

- Dimitris Oikonomou (@dimoikonomu) December 13, 2021

Μιλήστε! Μιλήστε! Είδατε πως χάνουν την θέση τους όταν είμαστε όλοι μαζί; Χάνουν την εξουσία τους! Δεν έχει δύναμη ο σάπιος! #radioarvyla #metoogr #σταθης_παναγιωτοπουλος pic.twitter.com/eXA0nANEdN

- esme.pame33 (@EsmeEsme33) December 13, 2021

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη. Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές. Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα».

Στη συνέχεια τονίζεται: «Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόννησο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση την κατηγορία εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον, σε ένα άλλο blog που είχε προφίλ, συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες γυναίκες, το οποίο υπάρχει έως σήμερα. Ύστερα από έναν χρόνο μετά τη μήνυση, επικοινώνησε μαζί της εκμεταλλευόμενος την αγάπη της προς το πρόσωπό του, την άσχημη ψυχική κατάσταση που βρισκόταν και ζητούσε να τον συγχωρέσει και να αποσύρει τη μήνυση εις βάρος του. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ο ίδιος μάλιστα, προσποιούνταν ότι νοιάζεται και ότι θέλει να τη βοηθήσει να βρει δουλειά και ότι θα κάλυπτε τα δικαστικά της έξοδα. Μέχρι που της δήλωσε ότι ήθελε να την παντρευτεί. Εν τέλει σε μία δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μία κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μία υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς 3 μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022 και το θύμα ευελπιστεί να βρει έστω και λίγη δικαίωση από τη Δικαιοσύνη. Αν και όλο αυτό την έχει καταστρέψει ψυχολογικά, επηρεάζοντας διάφορους τομείς της ζωής και καθημερινότητάς της, ενώ εδώ και 3 χρόνια ο δράστης προστατεύεται και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του».

Ράδιο Αρβύλα: Δάκρυσε ο Αντώνης Κανάκης με τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

"Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα", είπε ο Αντώνης Κανάκης με δάκρυα στα μάτια, ανακοινώνοντας το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη», πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης.

Να σημειωθεί ότι το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε αφαιρεθεί και από τους τίτλους αρχής της εκπομπής.

«Όποτε κι αν το μαθαίναμε το ίδιο θα κάναμε», υπογράμμισε ο Γιάννης Σερβετάς.

«Εγώ σαν πατέρας δύο κοριτσιών δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα αντιδρούσα σε κάτι τέτοιο» είπε με τη σειρά του ο Χρήστος Κιούσης.

«Τι εκπομπή να κάνουμε» αναρωτήθηκε στο τέλος ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια έδωσε διαφημίσεις, προκειμένου να καταφέρουν να ηρεμήσουν οι παρουσιαστές, κάτι βέβαια που δεν ήταν καθόλου εύκολο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΑΝΤ1 μετά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

"Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού".

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δεκάδες αρνητικά σχόλια στη σελίδα του στο Facebook

Δεκάδες είναι τα αρνητικά σχόλια στη σελίδα του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Facebook μετά τις αποκαλύψεις, που οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας του με τους Ράδιο Αρβύλα. Όπως είναι γνωστό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταγγέλλεται ότι έχει διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες μίας πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Δεκάδες ήταν οι ακόλουθοί του στο Facebook που εξέφρασαν την απέχθεια και την οργή τους για τον παρουσιαστή.

Σας παραθέτουμε μερικά από αυτά.

"Ντροπή σου!!! Απλά".

"Σε βλέπω παρέα με Φιλιππίδη και σία. Να ανεβάσετε και καμία παράσταση. Ντροπή σου τίποτα άλλο!".

"Λυπάμαι που σε ακολουθούσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσία σου δεν έχει καμία θέση στους δέκτες των τηλεοράσεών μας .

Ούτε στο ραδιόφωνο".

"Είσαι τεράστιο σκουπίδι".

"Σίχαμα"

Πηγή: e-nikos.gr

14-12-2021/09:58