ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ‘’ΑΕΙ ΦΤΥΣΕ ΤΑ @@@@@ΣΟΥ ΡΕ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-11-11

Ξέφυγε η κατάσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης κατά τη συζήτηση του πρώτου θέματος. Δημοτικός σύμβουλος άρχισε τα... γαλλικά, φωνάζοντας «Ρε, άει φτύσε τα @@@ σου, ρε».

Η συνεδρίαση έγινε με τηλεδιάσκεψη και το συμβούλιο συζητούσε πρόταση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για συνομολόγηση του Δημοτικού Συμβουλίου προς παρέκταση αρμοδιότητας, ώστε να πραγματοποιηθούν ασφαλιστικά μέτρα, καθώς και λήψη προσωρινής διαταγής για παραμονή στην εργασία 218 εργαζομένων κοινωφελούς προγράμματος 2020-2021, μέχρι να ορισθεί δικάσιμος στο Πρωτοδικείο Αθηνών ή Πειραιά.

Η πρόταση για το θέμα έγινε σύμφωνα με το tempo24.news από παρατάξεις της αντιπολίτευσης με εισηγητή τον σύμβουλο της «Πρωτεύουσα Ξανά!» Αθανάσιο Αθανασόπουλο και τελικά πέρασε με 24 θετικές ψήφους, με την «Λαϊκή Συσπείρωση» να ψηφίζει την πρόταση του Δημάρχου.

Η στιγμή της έντασης στο Δημοτικό Συμβούλιο

Ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δημήτρης Πελεκούδας φώναζε «ζήτω το μαύρο μέτωπο» επειδή οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούσαν να μην τεθεί προς ψήφιση η πρόταση Πελετίδη για το θέμα.

Η έκφραση περί «μαύρου μετώπου» μάλλον δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Γιάννη Τσιμπούκη της «Ώρας Πατρών», ο οποίος πήρε την κατάσταση στα χέρια του, άνοιξε το μικρόφωνό του και προσπάθησε να επιβάλει την τάξη με την εξής φράση: «Ρε άει φτυσ' τα @@ σου ρε».

11-11-2021/13:59