ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ... ΖΟΥΜΕΡΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΚΟ ΧΟΡΟ!! (ΦΩΤΟ)

2022-02-09

Σάλος με ασυγκράτητη γυμνάστρια που έκανε σεξ με μαθητή μετά τον σχολικό χορό. Η καθηγήτρια ήταν τότε 23 ετών και συμμετείχε στο πάρτι αποφοίτησης των μαθητών.

Στο στόχαστρο της κοινής γνώμης έχει μπει μια νεαρή γυμνάστρια στη Σκωτία, η οποία φέρεται να έκανε σεξ με μαθητή, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, μετά τον σχολικό χορό.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2017, όταν η ασυγκράτητη καθηγήτρια ήταν 23 ετών και συμμετείχε στο πάρτι αποφοίτησης των μαθητών σε νυχτερινό κέντρο της Γλασκόβης, πριν επιστρέψει μαζί τους στο Premier Inn Hotel.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, η Melissa Tweedie «χόρευε ακατάλληλα» με μαθητές, πριν έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν από αυτούς, ο οποίος ήταν 18 ετών.

Με δήλωσή του στο εκπαιδευτικό συμβούλιο της Σκωτίας, ο νεαρός εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι η πρώην πια γυμνάστρια ελέγχεται για τη σεξουαλική επαφή τους, παραδεχόμενος ότι τη φίλησε πριν κατέβουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Υποστήριξε, επίσης, ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν από τη συνεύρεσή τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ η Tweedie, που πλέον ζει στο Ντουμπάι και εργάζεται ως εκπαιδεύτρια γιόγκα, πέρασε τη νύχτα στο δωμάτιό του, αποχωρώντας στις 08:00. Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν την είχε προσκαλέσει στο ξενοδοχείο όπου είχαν κλείσει δωμάτια κάποιοι μαθητές, καθώς βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το κλαμπ SWG3 και δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί.

Ο 18χρονος μπήκε σε ένα δωμάτιο όπου συνάντησε εννέα ακόμη μαθητές και την καθηγήτρια, ωστόσο μετά από παρατηρήσεις για φασαρία, έμειναν οι δυο τους.

«Δεν είχαμε καμία συνδιαλλαγή ή σχέση πριν από αυτό. Φιληθήκαμε, κανείς δεν το ξεκίνησε», διευκρίνισε, σημειώνοντας πως στη συνέχεια πήγαν κάτω στο δωμάτιό του και έκαναν σεξ.

Ο νεαρός αντιμετώπισε το συμβάν σαν «κάτι θα μπορούσε να συμβεί σε μια βραδινή έξοδο», υποβαθμίζοντάς το στην ακρόαση.

«Στα μάτια μου δεν ήταν μια φοιτητική εκδήλωση. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί σε μια οποιαδήποτε βραδινή έξοδο. Λυπάμαι πολύ για τη δεσποινίδα Tweedie» είπε αρνούμενος να αναφερθεί στα συναισθήματά του, καθώς ήταν ένα θέμα που δεν ήθελε να θίξει.

«Όλοι έλεγαν για μένα, αλλά ποτέ δεν με ρώτησαν πώς νιώθω γι' αυτό» εκμυστηρεύτηκε.

Η Tweedie, η οποία αφού ήπιε μερικά σφηνάκια, φέρεται να είπε στους μαθητές: «Μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν είμαι καθηγήτρια», είναι πλέον αντιμέτωπη με διαγραφή από το μητρώο του Γενικού Συμβουλίου Διδασκαλίας της χώρας, καθώς κατηγορείται ότι «χόρεψε ακατάλληλα» με μαθητές, ενώ είχε και ακατάλληλη σωματική επαφή με έναν από αυτούς.

Από την πλευρά της, η αναπληρώτρια διευθύντρια του σχολείου δήλωσε ότι είχε κάποιες ανησυχίες για το ντύσιμο της δασκάλας, που παρέπεμπε σε βραδινή έξοδο, ενώ την είδε να πίνει σφηνάκια με τον μαθητή στο μπαρ.

Η Αστυνομία της Σκωτίας, η οποία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και το διερεύνησε, δεν διαπίστωσε πάντως την ύπαρξη κάποιου εγκλήματος, ενώ η 27χρονη ισχυρίστηκε πως εκείνο το βράδυ ήταν σπίτι της.

Πηγή: sputniknews.gr/

09-02-2022/13:05