ΝΕΚΡΟΣ  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ 51ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΠΑΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ...

2024-02-05

Ο αστυνομικός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι που έμενε. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του. Νεκρός στο σπίτι του στην Κοζάνη βρέθηκε 51χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης. Στο σημείο βρέθηκε το πρωί ευρύ κλιμάκιο της Ασφάλειας Κοζάνης καθώς και ο στυνομικός διευθυντής, Ηλίας Τσιότσιας, διεξάγοντας έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ με βάση τα ευρύματα εξετάζεται και η περίπτωση του δυστυχήματος.

Ο άτυχος αστυνομικός, πατέρας δυο παιδιών, έπεσε νεκρός, κάτω από άγνωστες συνθήκες, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πιθανό δυστύχημα. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, στο σημείο βρέθηκε και μια πιστόλα από εκείνες που χρησιμοποιούνται για τους τυφλοπόντικες (ποντίκια αγρού). Για την ώρα δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Ο 51χρονος που φέρει τραύμα απο πυροβόλο όπλο, προερχόταν απο το Σώμα των συνοριακών φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η τραγική είδηση έχει σοκάρει και τους συναδέλφους του 51χρονου αστυνομικού, οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα, αδυνατώντας να πιστέψουν το συγκλονιστικό αυτό περιστατικό.

05/02/2024