ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ: ''ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ!!-ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ…ΘΕΑΤΡΟ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ '' !!

2023-07-05

By Sakis

Με αφορμή την πρόσφατη ορκωμοσία των Βουλευτών, οι οποίοι εκτός της πολιτικής που ασκούν στο σύνολό τους εντός και εκτός Βουλής, λαμβάνοντας αποφάσεις που αφορούν το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας, του ελληνικού λαού και που παρακολουθούμε πάντοτε με ενδιαφέρον, είναι σίγουρο ότι μας ενδιαφέρει, μας απασχολεί ή μας ενοχλεί ευχάριστα ή δυσάρεστα ή κατά τα άλλα η κόσμια ή μη εμφάνισή τους.

Έκπληκτοι λοιπόν οι κάτοικοι αυτής της ταλαίπωρης χώρας, παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις τους τα όσα κωμικοτραγικά έλαβαν χώρα κατά την ορκωμοσία των Εθνοπατέρων και Εθνομητέρων που εκλέχθηκαν στις τελευταίες εκλογές.

Την αρχή έκανε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος προσπάθησε να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, αυτό του οικογενειάρχη, όπου εμφανίσθηκε στην ορκωμοσία του πιασμένος χεράκι-χεράκι με τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

Ποιός, αυτός που επέτρεψε και συναίνεσε για τη διάλυση του οικογενειακού ιστού, με τα γνωστά νομοσχέδια.

Ακολούθησαν οι Υπουργοί και οι Βουλευτές, που υποκριτικά κατέφθασαν στην ορκωμοσία οικογενειακώς με τα παιδιά τους, τους ή τις συζύγους τους, κλπ συγγενείς τους, ακόμη και με μωρά παιδάκια που άρχισαν να κλαίνε μέσα στη Βουλή;

Ποιοι, αυτοί που διέλυσαν το θεσμό της οικογένειας.

Τέλος, κάποιοι βουλευτές-ευτυχώς ελάχιστοι-, θεωρώντας ότι μάλλον βρίσκονται σε άλλον τόπο, προσήλθαν στο Ναό της Δημοκρατίας με αμφίεση που προσβάλλει, πρώτα τους ίδιους, μετά όσους τους ψήφισαν και τέλος τη Δημοκρατία μας ή βάλτε τα με όποια σειρά εσείς επιθυμείτε.

Κακογουστιά με τα ... παπαγαλάκια, φορέματα κάπες, κίτρινα βαμμένα μαλλιά, ντεκολτέ με χύμα και σε... πρώτο τραπέζι πίστα τα προσόντα των γυναικών, που θύμιζαν μάλλον κάτι άλλο, αλλά και άλλες εξεζητημένες αμφιέσεις που προκαλούσαν τον λαό, ενώ αμφιβάλλουμε εάν ανοίξουν το στόμα τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους να μιλήσουν στη Βουλή (και τι να πουν άραγε) ενώ η βουλευτική παχυλή αποζημίωση θα πέφτει κανονικά!!

Ας μην ξεχνούμε άλλωστε ότι λίγα χρόνια πριν κάποιοι βουλευτές πήγαιναν στη Βουλή με τις παντόφλες!!

Έναν λαό που αυτός τους έστειλε στη Βουλή, για να λαμβάνουν τα 6-7 χιλιάρικα το μήνα και να περνούν ζωή και κότα!! Ένας λαός που τον περιμένει δυστυχία και φτώχεια και η απόδειξη είναι οι τιμές που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο ειδικά στα Σούπερ Μάρκετ, και όχι μόνο.

Και δε φτάνει αυτό, αλλά στις εύλογες διαμαρτυρίες και σχόλια των πολιτών, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα είτε με άλλο τρόπο, έβγαλαν και… γλώσσα προσπαθώντας να δικαιολογηθούν αλλά και να κάνουν τους παραπονούμενους να νιώθουν αυτοί ένοχοι, δήθεν ότι είναι απολίτιστοι, οπισθοδρομικοί και εκτός κλίματος.

Ευθύνες για την κατάσταση αυτή έχει φυσικά και αυτός που είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για την εύρυθμη λειτουργία και στην περίπτωσή μας για την κόσμια εμφάνιση των Βουλευτών, που υποχρεούται να ασχολείται με επιμέλεια ως είθισται με την αμφίεση και εμφάνιση των βουλευτών της Ελληνικής βουλής, οι οποίοι τουλάχιστον υποχρεώνονται να έχουν κόσμια εμφάνιση, γενικώς και όχι μόνον ενδυματολογική.Ο χώρος της Βουλής είναι ιερός και οι βουλευτίνες και βουλευτές οφείλουν και υποχρεούνται να εμφανίζονται με κόσμια ενδυματολογική εμφάνιση.

Τι θα λέγατε άραγε εάν σε ένα δικαστήριο, βλέπατε την έδρα να φορά πουκάμισα με παπαγαλάκια και τις γυναίκες που την απαρτίζουν να φοράνε ντεκολτέ που να αφήνουν την φαντασία των παραγόντων της δίκης να οργιάζει;

Εσύ φουκαρά λαουτζίκο, τώρα που βγήκε το όποιο κόμμα σου και ο όποιος βουλευτής σου, που θα κάνεις να τον δεις και πάλι μετά από 4 χρόνια, μπες στο καβούκι σου και βράσε στο ζουμί σου, με αυτά που έχεις να τραβήξεις σε λίγο καιρό!!

05/7/2023