‘’ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ’’ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ…

2022-04-28

Πρόσκληση - Πρόγραμμα  Ανθοέκθεσης Δήμου Έδεσσας

Το πάρκο των Καταρρακτών φοράει τα γιορτινά του και από την Παρασκευή, 6 Μαΐου και μέχρι την Κυριακή, 15 Μαΐου, θα φιλοξενήσει και πάλι την ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ της Έδεσσας, που διοργανώνουν ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ.

Χιλιάδες λουλούδια και φυτά θα είναι έτοιμα να στολίσουν αυλές, κοινόχρηστους χώρους και μπαλκόνια, ενώ θα υπάρχει μεγάλη έκθεση βιβλίου. Την ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ θα πλαισιώσουν πολλές και σημαντικές εκδηλώσεις που θα ντύσουν με παραμύθια, μουσικές και χορούς τα χρώματα της Άνοιξης!

Παρασκευή 6/5/2022

19:30 Έναρξη Ανθοέκθεσης - Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριο.

20:00 Μουσική Συναυλία με το συγκρότημα Lost in the Night.

Κυριακή 8/5/2022

20:00 Παραδοσιακοί Χοροί από την Έδεσσα και την περιοχή της, με τα χορευτικά τμήματα του Φ.Σ.Π. «Μέγας Αλέξανδρος» και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας.

Δευτέρα 9/5/2022

10:30 «Μία στάλα μέλι» Ένα ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών από τον συγγραφέα Θοδωρή Παπαϊωάννου.

Τρίτη 10/5/2022

18:30 "Εναλλακτικές εικαστικές δημιουργίες, με ανακυκλώσιμα υλικά για τα παιδία" Δημιουργική Απασχόληση από το ΚΔΑΠ-Μπατάνι.

Τετάρτη 11/5/2022

10:30 «Μία στάλα μέλι» Ένα ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών από τον συγγραφέα Θοδωρή Παπαϊωάννου.

Πέμπτη 12/5/2022

18:30 "Με χρώματα & φαντασία, εικαστικά για τα παιδιά" Δημιουργική Απασχόληση από το ΚΔΑΠ-Μπατάνι.

20:30 Νεανική Συναυλία με τον Χρήστος Σιόγκας & band σε ρυθμούς της Άνοιξης.

Παρασκευή 13/5/2022

19:00 Μοντέρνοι Χοροί από την Σχολή Χορού «NIKOSTUDIO» του Ν. Μαλλιαρή.

Σάββατο 14/5/2022

20:30 Παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον διάσημο καραγκιοζοπαίχτη Αγάπιο Αγαπίου.

Πρόσκληση - Πρόγραμμα 5 Ανθοέκθεσης Δήμου Σκύδρας

Το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 ξεκινάει η 5 Ανθοέκθεση του Δήμου Σκύδρας, στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου για πέντε ημέρες, μέχρι την Τετάρτη 4 Μαΐου, θ΄αποτελέσει το μεγάλο ανοιξιάτικο, πολύμορφο γεγονός του τόπου μας και της ευρύτερης περιοχής.

Με βάση τις προηγούμενες Ανθοεκθέσεις, που δυστυχώς διακόπηκαν το 2020 λόγω της εφαρμογής των μέτρων για την ανάσχεση της διάδοσης του κορωνοϊού, κάνουμε μια νέα αρχή με ελπίδα κι αισιοδοξία για να προσφέρουμε ευχάριστες ώρες επαφής με το φυσικό περιβάλλον, ώρες ξενοιασιάς κι αναψυχής μετά από τα μεγάλα διαστήματα κοινωνικής αποστασιοποίησης και των διαφόρων περιοριστικών μέτρων.

Ο πολύχρωμος κι ευωδιαστός κόσμος των λουλουδιών και των φυτών περιμένει να υποδεχθεί τους επισκέπτες του που θα μπορούν σε προσιτές τιμές να προμηθευτούν τα φυτά της αρεσκείας τους με βάση την ποικιλία, τις οδηγίες και τις προτάσεις των πρόθυμων εκθετών να εξυπηρετήσουν και να καλύψουν κάθε απαίτηση, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δημιουργήσουν ένα ειδυλλιακό κι ευχάριστο τοπίο στον μικρόκοσμο του κάθε μπαλκονιού, κάθε κήπου κι αυλής του σπιτιού τους.

Όλο αυτό το διάστημα η έκθεση θα πλαισιώνεται από πλούσιες κι ενδιαφέρουσες, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, ενημερωτικές, καλλιτεχνικές δράσεις για όλους πολίτες τις οποίες ετοίμασαν με ενθουσιασμό και μεράκι ο Δήμος Σκύδρας και οι συντελεστές των εκδηλώσεων.

Τα εγκαίνια της 5 Ανθοέκθεσης του Δήμου Σκύδρας θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Δημοκρατίας (έναντι Δημαρχείου), το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 κι ώρα 07:30΄μ.μ.

Το ταξίδι της 5 Ανθοέκθεσης του Δήμου Σκύδρας ξεκινάει και μας περιμένει όλους να το ζήσουμε και να το απολαύσουμε. Εμπρός λοιπόν!

28/4/2022