''ΑΡΩΜΑ'' ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

2024-04-20

ΣΧΟΛΙΟ 1

''Άρωμα'' Αριδαίας στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, για τις προσεχείς Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024, καθόσον η Τσελεπή Αννέτα, που γεννήθηκε στην Αριδαία και σήμερα κατοικεί στην Ξάνθη είναι υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

 Πρόκειται για την αδελφή του γνωστού Πολιτικού Μηχανικού της πόλης μας Τσελεπή Νίκου και κουνιάδα της επίσης γνωστής Μηχανολόγου Μηχανικού Χισκάκη Μελίτας.

Δείτε το βιογραφικό της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Τσελεπή Αννέτας, η οποία όπως προαναφέραμε έλκει την καταγωγή της από την πόλη της Αριδαίας.

Η Αννέτα Τσελεπή είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στον αντισεισμικό σχεδιασμό κατασκευών. Εισήχθει πρώτη σε σειρά κατάταξης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έλαβε υποτροφία από την Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. και από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. 

Είναι συνιδρύτρια, με δύο συμφοιτήτριές της, της τεχνικής εταιρείας "The Roommates", η οποία δημιουργήθηκε εν μέσω κρίσης και έχει αναπτυχθεί πολύ έως σήμερα αναλαμβάνοντας τη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη ιδιωτικών έργων. 

Έχει εργαστεί στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1000 αυτοψίες σε κτίρια που έχουν υποστεί ζημιές από φυσικές καταστροφές. Είναι ελέγκτρια δόμησης, ενεργειακή ελέγκτρια, ελέγκτρια προσβασιμότητας, ενεργειακή επιθεωρήτρια Γ' τάξης, πιστοποιημένη εκτιμήτρια ακινήτων του Υπουργείου Οικονομικών και μέλος του Εθνικού Μητρώου Πιστοποιημένων Ελεγκτών αναπτυξιακών νόμων.

Παράλληλα με την εργασία της σπουδάζει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Μελετητών Ιδιωτικών Έργων (Σ.Μ.Μ.ΙΔ.Ε.) Ξάνθης, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας με έντονη συνδικαλιστική δράση και ενασχόληση με θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών. 

Έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κοινωνικά ζητήματα με έμφαση στα θέματα φεμινισμού, ισότητας και δικαιωμάτων των ζώων. Γεννήθηκε στην Αριδαία το 1986 και κατοικεί στη Ξάνθη από το 2004 έως σήμερα.

20/4/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-04-24 11:27

Το Όνομά σας: Γιαννης

Μήνυμα: Καλή επιτυχία κορίτσι μου αλλά έτσι δεν πέφτουν η Μητσοτάκης ΑΕ,.