ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!

2022-06-17

Συνεχίζονται δυστυχώς τα προβλήματα στο υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ Αριδαίας, σύμφωνα με παράπονα και καταγγελίες κατοίκων της περιοχής προς την ιστοσελίδα μας, από την αργοπορημένη διανομή της αλληλογραφίας και ειδικότερα των λογαριασμών ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ.

Αποτέλεσμα να λήγει η ημερομηνία εξόφλησης των λογαριασμών με ότι αυτό συνεπάγεται για τον κάθε πολίτη!! Αιτία σύμφωνα με πληροφορίες μας, η υποβάθμιση και αποψίλωση του παραπάνω υποκαταστήματος από διανομείς με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή πλέον η ταξινόμηση και διανομή της αλληλογραφίας, των λογαριασμών αλλά και η εξυπηρέτηση των πελατών...

... αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ υπάλληλος για τη διανομή της αλληλογραφίας εντός της πόλης της Αριδαίας, εδώ και αρκετό καιρό, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πληρωμή λογαριασμών κλπ υποχρεώσεων των δικαιούχων της αλληλογραφίας.

Στο παρελθόν έγιναν κάποιες διαμαρτυρίες κλπ παρεμβάσεις τόσο από τους Βουλευτές της Πέλλας, όσο και από τη Δημοτική Αρχή και Εμπορικό Σύλλογο Αριδαίας, χωρίς δυστυχώς να λυθεί το πρόβλημα, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

Ελπίζουμε να βρεθεί γρήγορα λύση στο θέμα, εκτός και αν όλα αυτά εντάσσονται στο σχέδιο κατάργησης ή ιδιωτικοποίησης των ΕΛ.ΤΑ!!

17/6/2022