ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ).

2022-06-18

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ...

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο σήμερα Σάββατο 18/6/2022, διεθνής φιλικός Αγώνας, μεταξύ των ομάδων, Μεικτή Δικηγόρων Ελλάδος - Δικηγορικός Σύλλογος Βελιγραδίου στο δημοτικό στάδιο της Αριδαίας, στα πλαίσια της διοργάνωσης του 5ου Πανελλήνιου Κυπέλου Δικηγόρων που διοργανώνεται στους Δήμου Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας.

Έτσι λοιπόν σήμερα, έβγαλαν τις γραβάτες τους, άφησαν τον Ποινικό Κώδικα και φόρεσαν τις φόρμες τους, οι Δικηγόροι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας (Χαλκίδα, Ιωάννινα, Κοζάνη, Φλώρινα, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Βέροια κλπ) και αντιμετώπισαν την ομάδα των Δικηγόρων από το Βελιγράδι, στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Πριν την έναρξη των αγώνων έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και στη συνέχεια ξεκίνησε ο αγώνας με το διαιτητικό τρίο από την Έδεσσα.

Για την ιστορία η ομάδα των Δικηγόρων του Βελιγραδίου επιβλήθηκε της Ελληνικής ομάδας των Δικηγόρων με σκορ 4-2.

Μετά το πέρας του αγώνα επισκέφθηκαν την Λουτρόπολη της περιοχής, όπου αφού έκαναν το μπάνιο τους στις πισίνες, παρατέθηκε γεύμα στο εστιατόριο της Λουτρόπολης από τη Δημοτική Αρχή Αλμωπίας.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο και φώτο, τι είπε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας Γαϊσίδου Λεμονιά, καθώς και σκηνές από την όλη εκδήλωση

Δείτε σχετικά στα παρακάτω τρία βίντεο και φώτο...

ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΔΩΡΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΪΣΙΔΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΤΡΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΓΩΝΑ