ΑΡΙΔΑΙΑ: ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

ΣΧΟΛΙΑ 3
Φαίνεται ότι μάλλον οι τελευταίες έντονες δραστηριότητες της Ελληνικής Αστυνομίας με τους συνεχείς ελέγχους και παρουσία της στους δρόμους της πόλης της Αριδαίας, ύστερα από τον αδόκητο χαμό μιας 17χρονης νεαρής, για την εφαρμογή της κείμενης Νομοθεσίας και ειδικότερα του ΚΟΚ, ενόχλησαν κάποιους, πιθανώς νεαρούς, στους οποίους μπορεί να βεβαιώθηκαν εναντίον τους και παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.
Για να ''εκδικηθούν'' λοιπόν και να βγάλουν το μένος τους, έγραψαν συνθήματα κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, στα στέκια όπου συχνάζουν, όπως στην Ανατολική περιφερειακή οδό, πλησίον του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, όπου καθημερινά σχεδόν γίνεται στέκι νεαρών με τα μοτοποδήλατά τους που ξεσηκώνουν τους περίοικους με τις φωνές, μαρσαρίσματα και κόντρες τους.
Δείτε τη σχετική φώτο που μας έστειλε φίλος της ιστοσελίδας μας, με το υβριστικό σύνθημα επάνω στο οδόστρωμα κατά της ΕΛ.ΑΣ το οποίο έχει γραφεί εδώ και πάνω από μία εβδομάδα και παραμένει έτσι για ημέρες σε κοινή θέα, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια, αλλά και την... ικανοποίηση σε κάποιους, ανάλογα!!
29/7/2023
ΣΧΟΛΙΟ 1
Ημερομηνία:
2023-07-29 21:02
Μήνυμα: ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΟ 2
Ημερομηνία:
2023-07-30 10:01
Μήνυμα: Πω πω πω επανάσταση έκαναν πως λέμε επαναστάτες του κωλου μαγκιά χωρίς σεβασμό σε κανένα πολύ καλά κάνουν και τους γράφουν
ΣΧΟΛΙΟ 3
Ημερομηνία:
2023-07-30 12:25
Μήνυμα: Τα περισσότερα παιδιά από αυτά δυστυχώς θα καταλήξουν ή σε κανένα χαντάκι ή στα ναρκωτικά. Όταν οι γονείς τους δεν μπορούν να ελέγξουν ένα παπάκι και μέρα νύχτα τρέχουν σαν τα χαζά φανταστείτε τι θα γίνει όταν μεγαλώσουν και αγριέψουν τα πράματα.
