ΑΡΙΔΑΙΑ (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ): ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΦΩΤΟ)

2023-05-26

Αμ΄έπος, αμ΄έργον για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας Μπίνο Δημήτρη, καθόσον αμέσως μετά το πέρας των Εθνικών εκλογών, άρχισε να ανακοινώνει τους υποψηφίους του που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Έτσι λοιπόν μετά τον νυν Δήμαρχο Μπάτση Χρήστο, που πρώτος ανακοίνωσε επίσημα κάποιους από τους υποψηφίους του, τη σκυτάλη παίρνει ο Μπίνος Δημήτριος ο οποίος ανακοινώνει σταδιακά και επίσημα πλέον τους  υποψηφίους του.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του:

''Ο Ιάκωβος Χωλίδης είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και γνώση για τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

Λόγω και της επαγγελματικής του ενασχόλησης, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες του αγροτικού κόσμου. Στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος της Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου, καταγράφοντας σημαντικά αποτελέσματα για το χωριό του. Η επαγγελματική του ενασχόληση αλλά και η παρουσία του στα κοινά, τον κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική μας κοινωνία.

Ο Ιάκωβος συστρατεύεται στη συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, για να αγωνιστεί για την Αλμωπία της Καρδιάς μας''.

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΝΟΤΙΑΣ - ΑΕΤΟΧΩΡΙΟΥ 

Ο Ανέστης Σαββίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και ενδιαφέρεται να πάει μπροστά. Εδώ και αρκετά χρόνια, ασχολείται με τα κοινά μέσα από την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους Συλλόγους του χωριού του.Γι' αυτό συστρατεύεται με την συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος στην Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου. 

Η ενασχόλησή του με την αγροτική παραγωγή, του δίνει τη δυνατότητα να έχει τη γνώση και την εμπειρία για να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.Ο Ανέστης συμπορεύεται με τον συνδυασμό μας, ο οποίος έχει ένα σαφές και ρεαλιστικό πλάνο για την επόμενη μέρα.

 Όσον αφορά στην Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου, σχεδιάζουμε την υλοποίηση έργων αγροτικής οδοποιίας και αρδευτικών δικτύων, καθώς επίσης και την τουριστική αξιοποίηση της περιοχής με την ανάδειξη του ορεινού όγκου, του καταρράκτη της Νότιας και των τοπικών διαδρομών του Αετοχωρίου.

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ο Μανώλης Νικολάου είναι φοιτητής του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που μάχεται μέσα από τις ιδέες του για μια κοινωνία πιο ανθρώπινη. Από τα μαθητικά του χρόνια, έδειξε το ενδιαφέρον του για τα κοινά και ξεχώρισε για την μαχητικότητά του, καθώς υπήρξε ένας επιτυχημένος Πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου του.

Ένας νέος άνθρωπος, που συστρατεύεται στη συλλογική μας προσπάθεια, θέλοντας να προσφέρει στον τόπο που αγαπά, την Αλμωπία της Καρδιάς μας και να συμβάλλει στη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού μας.

Ο Μανώλης, γεννημένος το 2001, θα είναι ίσως ο νεότερος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτώβρη του 2023 και φιλοδοξεί να μετατρέψει το νεανικό ενθουσιασμό του και τη διάθεση για προσφορά, σε θετικό και μετρήσιμο αποτέλεσμα για το Δήμο μας.

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ο Dr. Δημήτριος Γ. Κίμογλου, γεννήθηκε και κατοικεί στην Αριδαία, είναι διακεκριμένος Ψυχοθεραπευτής με ισχυρό εκπαιδευτικό υπόβαθρο και εκτεταμένη διεθνή κατάρτιση.

 Είναι γιος του αείμνηστου Ιατρού Γεωργίου Κίμογλου. Τον συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί με τους Προμάχους, καθώς ο πατέρας του υπηρέτησε στο χωριό και πρόσφερε τα μέγιστα.

Ο Dr. Δημήτριoς Γ. Κίμογλου ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στην ψυχολογία στο Αγγλικό κολέγιο Θεσσαλονίκης North College (Το ιστορικό North College ήταν ένα από τα πρώτα ανεξάρτητα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα με διεθνές κύρος) και ακολούθησε πρόσθετες σπουδές στην ψυχολογία στο Mediterranean College της Θεσσαλονίκης. 

Επέκτεινε την τεχνογνωσία του σπουδάζοντας ψυχοθεραπεία στο Τορόντο του Καναδά μέσω του μεγαλυτέρου οργανισμού διεθνώς του NGH και είναι κάτοχος Διδακτορικού στην ψυχοθεραπεία. 

Συμπληρώνοντας την ψυχολογική του εμπειρία, ο Dr. Δημήτρioς Γ. Κίμογλου είναι κάτοχος ανωτέρου διπλώματος εγκληματολογίας από το NCFE UK, το οποίο διεύρυνε περαιτέρω και είναι πλέων εκπαιδευόμενος στις νομικές επιστήμες ATHE Ofqual UK. 

Έχει πιστοποιηθεί στην ανοσολογία και τις νευροεπιστήμες από την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, Harvard Medical School επεκτείνοντας τις γνώσεις του πέρα από την παραδοσιακή ψυχολογία και ενσωματώνοντας επιστημονικές εξελίξεις αιχμής στην πρακτική του.

Είναι συγγραφέας 3ων βιβλίων προσωπικής ανάπτυξης και ιδρυτής του Μητροπολιτικού Ινστιτούτου το οποίο λόγω της πρότυπης και εξειδικευμένης Τεχνολογίας προσελκύει κόσμο από όλη την Ελλάδα και από πολλά κράτη.

Μέσω των εκτεταμένων επιτευγμάτων του, ο Dr. Δημήτρioς Γ. Κίμογλου έχει συνεισφέρει σημαντικά στον χώρο της ψυχολογίας, έχει τιμηθεί και καταχωρηθεί στην Ελληνική έκδοση της ελβετικής εγκυκλοπαίδειας προσωπικοτήτων Who is Who και έχει αγγίξει τις ζωές αμέτρητων ατόμων.

Ο Δημήτρης συστρατεύεται στην προσπάθεια του συνδυασμού μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, θέλοντας να προσφέρει και μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης στην τοπική μας κοινωνία.

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

Ο Γιώργος Μάρκου είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην Τ.Κ. Γαρεφείου. Επί σειρά ετών Πρόεδρος, έχει καταφέρει πολλά για το χωριό. Κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο συνεργαστήκαμε άψογα με μετρήσιμα αποτελέσματα για το Γαρέφι.

Κτηνοτρόφος και αγρότης στο επάγγελμα, γνωρίζει καλά τις ανάγκες του χωριού και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει. Γι' αυτό, συμμετέχει στη συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος για την Τ.Κ. Γαρεφείου.

Ο συνδυασμός μας έχει ένα σαφές και ρεαλιστικό πλάνο για την επόμενη μέρα. Όσον αφορά στο Γαρέφι, έχουμε ως στόχο να υλοποιήσουμε έργα όπως αγροτική οδοποιία, αρδευτικά δίκτυα και βελτίωση των υποδομών ύδρευσης. Επίσης, στοχεύουμε στην τουριστική ανάδειξη του Παραδοσιακού Οικισμού Γαρεφείου, μέσω της ένταξης παρεμβάσεων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Δυστυχώς, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να ανταποκριθεί ούτε στα βασικά, με κορυφαίο παράδειγμα το κατεστραμμένο δίκτυο άρδευσης στη γέφυρα του άνω Γαρεφείου εδώ και τέσσερα χρόνια.

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ο Κωνσταντίνος Καραϊσαρίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας, επιτυχημένος στον τομέα του και άνθρωπος της αγοράς.

Και σε αυτές τις εκλογές, συμπορεύεται με τη συλλογική προσπάθεια του συνδυασμού μας, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ως ενεργός πολίτης και με την εμπειρία που έχει αποκτήσει από την επιχειρηματική του δραστηριότητα όλα αυτά τα χρόνια, θέλει να προσφέρει μέσω της αυτοδιοίκησης και να βοηθήσει στην ανάδειξη του τόπου μας.

Ο Κωνσταντίνος θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιό μας, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

Ο Σταύρος Βαφειάδης είναι Δημοσιογράφος και από το 2010 δραστηριοποιείται στον χώρο της τοπικής ενημέρωσης. Πρόκειται για ένα νέο, αυτοδημιούργητο άνθρωπο, που μπήκε από νωρίς στον επαγγελματικό στίβο και κατάφερε να καθιερωθεί στην τοπική μας κοινωνία.

Κατά την παρούσα δημοτική περίοδο, είναι πρώτος αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού μας. Έχει δημόσιο λόγο με επιχειρήματα και προτάσεις και στοχεύει πάντα στην επίλυση των προβλημάτων, με την κριτική του να είναι πάντοτε εποικοδομητική.

Ο Σταύρος γνωρίζει τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή μας και έχει τη διάθεση να προσφέρει και μέσα από την αυτοδιοίκηση, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΧΡΥΣΗΣ

Ο Χάρης Λαζαρίδης είναι ένας νέος άνθρωπος, που αγαπά το χωριό του και έχει τη διάθεση να προσφέρει, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και θα δώσει τις ανάλογες λύσεις, επειδή γνωρίζει καλά τα προβλήματα του χωριού του.

Γι' αυτό, συστρατεύεται με τη συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος στην Τ.Κ. Χρυσής.

Ο συνδυασμός μας έχει σχέδιο και πλάνο για την επόμενη μέρα, το οποίο είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Πέρα από τα ζητήματα της καθημερινότητας όπως η άρδευση, η ύδρευση, οι αγροτικοί δρόμοι, το πράσινο, η καθαριότητα και ο φωτισμός,που πρέπει να είναι αυτονόητα για κάθε Δημοτική Αρχή, έχουμε ως στόχο να αναδείξουμε το Κάστρο της Χρυσής ως τουριστικό πόλο και χώρο δράσης πολιτιστικών εκδηλώσεων με στόχο την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αλμωπίας.

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΝΟΤΙΑΣ - ΑΕΤΟΧΩΡΙΟΥ

Ο Λευτέρης Καρατζάς είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ενδιαφέρεται να ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η επιθυμία του να προσφέρει στο χωριό του, τον ώθησε να αποδεχτεί την πρόταση του συνδυασμού μας και να είναι υποψήφιος στην Τ.Κ. Νότιας - Αετοχωρίου.

22/5/2023