ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΡΙΩΡΟ… ΚΑΨΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΔΕΔΗΕ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!!

2022-03-13

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πάνω τρεις ολόκληρες ώρες, και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες,  η Αριδαία και κάποιες κοινότητες της Αλμωπίας, έμειναν χωρίς ρεύμα, σήμερα Κυριακή 13/3/2022 και συγκεκριμένα από ώρες 15.30 έως 19.00 ώρα περίπου.

Αγανακτισμένοι επαγγελματίες της πόλης, αλλά και κάτοικοι με ηλικιωμένους και αρρώστους στα σπίτια τους, εξέφρασαν τα παράπονά τους για την κατάσταση αυτή που επικρατεί, συχνά-πυκνά και μάλιστα χωρίς λόγο και χωρίς ουδεμία ενημέρωση, καθόσον εκτός των άλλων έμειναν και χωρίς θέρμανση, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.

Η συμβουλή-παραίνεση  Aντιδημάρχου Αλμωπίας  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για υποβολή μήνυσης στην ΔΕΔΗΕ, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί και ως επικάλυψη των όποιων ευθυνών ή ολιγωρίας ενδεχομένως υπάρχει για την Δημοτική Αρχή κλπ αρμόδιες Αρχές της Π.Ε Πέλλας.

Μάλιστα, η πολύωρη διακοπή είχε και τις... παράπλευρες απώλειες για τους επισκέπτες στην περιοχή, αφού αρκετοί από αυτούς έψαχναν να βρουν ΑΤΜ τράπεζας για να προμηθευτούν χρήματα, τα οποία όμως λόγω της διακοπής ρεύματος δεν λειτουργούσαν.

Είμαστε βέβαιοι ότι τα ίδια θα λέμε και πάλι μέχρι νεωτέρας (την επόμενη διακοπή δηλαδή), αφού τα ίδια ειπώθηκαν στην διακοπή που έγινε πριν λίγο καιρό και πάλι στην Αλμωπία.

Μέχρι τότε εσύ κάτοικε της Αλμωπίας, τρέξε να χειροκροτείς τους εξ΄ ΄Αθηνών, αλλά και τοπικούς πολιτικούς που επισκέπτονται την Πέλλα και την περιοχή σου, πλήρωνε τις υπέρογκες αυξήσεις των τιμολογίων που έρχονται τελευταία, και εξέφρασε τις διαμαρτυρίες σου από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου!! 

13/3/2022