ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-07-24

Αγανακτισμένες είναι δύο μητέρες ανήλικων παιδιών, αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινότητα  Νότιας-Πέλλας, από τον τραυματισμό δύο ανήλικων παιδιών κατά τη διάρκεια παιχνιδιού τους στην παιδική χαρά!! του χωριού.

Συγκεκριμένα, πριν 10 ημέρες περίπου ανήλικος που έπαιζε στην παιδική χαρά τραυματίσθηκε εντός της παιδικής χαράς από ακατάλληλο παιχνίδι της, ενώ χθες άλλος ανήλικος, παίζοντας και αυτός στην παιδική χαρά του παραπάνω χωριού, ο οποίος μάλιστα επισκέφθηκε πρόσφατα το χωριό του μαζί με τους γονείς του από το εξωτερικό όπου διαμένουν...

... τραυματίσθηκε στο μπράτσο του χεριού του από τα σκουριασμένα και παλαιά παιχνίδια (σκουριασμένες τσουλήθρες, γύρο γύρο όλοι , σπασμένες κούνιες και τραμπάλες κλπ) με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας για να ράψουν το τραύμα του, βάζοντας στον άτυχο ανήλικο έξι ράμματα!!

Οι κάτοικοι του χωριού ζητούν και απαιτούν από τους αρμόδιους του Δήμου Αλμωπίας να πράξουν τα αυτονόητα, προτού συμβεί και άλλο δυσάρεστο γεγονός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι αποφασισμένοι να προβούν σε όλες τις εκ του Νόμου  ενέργειες προκειμένου προστατεύσουν τα παιδιά τους.

24-7-2021/18:44