ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΤΟΠΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-04-30

ΣΧΟΛΙΟ 1

Μία ακόμη καινοτομία του νέου Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε Αλμωπίας έλαβε χώρα σήμερα Σάββατο 30/4/2022 στην κεντρική πλατεία της πόλης της Αριδαίας, η οποία  αφορούσε τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Οίνου Αλμωπίας, όπου παραγωγοί της περιοχής, έκαναν γνωστά τα κρασιά της Αλμωπίας στους επισκέπτες.

Έτσι λοιπόν, πριν λίγο, σήμερα Σάββατο 30/4/2022 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της πόλης, στήθηκαν τα κιόσκια όπου οι παραγωγοί εξέθεσαν τα κρασιά τους και οι επισκέπτες δοκίμαζαν τα υπέροχα κρασιά και τις γεύσεις τους, τα οποία συνοδεύονταν με την κατάλληλη μουσική και τραγούδια.

Παρόντες, κατά την ώρα που επισκεφθήκαμε την εκδήλωση,  οι Βουλευτές Σταμενίτης και Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος και οι Αντιδήμαρχοι Σέλκος Γιάννης και Νάνου Πολυξένη και φυσικά ο ιθύνουν νους της εκδήλωσης Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΑ Συλλέκτης Γιώργος.

Μάλιστα ''απαγορευόταν'' η πόση άλλου εκτός από τα κρασιά ποτού, ούτε και καφέ, που εθελόντρια που έπινε τον καφέ της, ''εκδιώχθηκε'' κακήν κακώς από το χώρο!!

Μόνο κρασί λοιπόν, τραγούδι και διασκέδαση!! Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

30/4/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-05-01 00:00

Μήνυμα:

Καλό το Φεστιβάλ αλλά ούτε ο Θεός δεν τους θέλει, αμέσως άρχισε να βρέχει και τρέχουν όλοι να σωθούν