ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ Ι.Ν ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-11-03

Με λαμπρότητα και με την παρουσία δύο Επισκόπων, τελείται αυτή τη στιγμή, σήμερα Τετάρτη 03/11/2021, παραμονή της επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Αριδαίας, Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, καθώς πανηγυρίζει και ο Ιερός Ναός των Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου στην ομώνυμη πόλη.

Πριν λίγο, με τη συνοδεία των δύο Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Γλυφάδος κ. Αντωνίου και Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, τέθηκε προς προσκύνηση το ιερό λείψανο του Οσίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

Παρόντες στην εκδήλωση η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας, οι Βουλευτές Σταμενίτης Διονύσης και Βασιλειάδης Λάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μπίνος Δημήτρης και Παρούτογλου Νίκος και πλήθος πιστών

Να υπενθυμίσουμε ότι από τις σημερινές και αυριανές εκδηλώσεις θα απουσιάζει ο Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, καθόσον θα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου ως συνοδικός να συμμετάσχει στη σύγκληση της Ιεράς Συνόδου που πραγματοποιείται στις αρχές εκάστου μήνα.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

03-11-2021/20:02