ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-12-05

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ψηφοφορίας και στην Αριδαία για την εκλογή Προέδρου στο ΚΙΝ.ΑΛ. Από το πρωί σήμερα Κυριακή 05/12/2021, και στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της πόλης όπου έχει στηθεί η κάλπη, οπαδοί και φίλοι του κόμματος συρρέουν μαζικά, προκειμένου με την ετυμηγορία τους εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο.

Η συμμετοχή είναι μαζική, γεγονός που καθυστερεί τη διαδικασία, καθόσον θα πρέπει οι ψηφοφόροι να καταθέσουν και το σχετικό έντυπο, που για να το συμπληρώσουν χρησιμοποιούνται ακόμη και τα καπό των οχημάτων, εν είδη γραφείου!!

Η ιστοσελίδα μας επισκέφθηκε το παραπάνω εκλογικό κέντρο, όπου βρήκε και συνομίλησε με τον Γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ Πέλλας, Προκοπίδη Ευάγγελο, ο οποίος έδειξε ικανοποιημένος από την αθρόα προσέλευση των ψηφοφόρων, κάτι που διαπίστωσε και η ιστοσελίδα μας.

Δείτε αρχικά το ψηφοδέλτιο, και στα παρακάτω δύο βίντεο, τι μας είπε για τη διαδικασία ο Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ Πέλλας καθώς και φώτο από την κατάσταση που επικρατούσε στον εξωτερικό χώρο από τους ψηφοφόρους που ανέμεναν με υπομονή τη σειρά τους, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, προκειμένου εκφράσουν την προτίμησή τους σε έναν από τους έξι υποψηφίους για την Προεδρεία του ΚΙΝ.ΑΛ...

05/12/2021

ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝ.ΑΛ ΠΕΛΛΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ