ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ''ΑΙΧΜΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ'' ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-01-23

Αποκομμένη και κομμένη στα δύο είναι η πόλη της Αριδαίας, από τις έντονες βροχοπτώσεις της ημέρας, σήμερα Δευτέρα 23/01/2023, μία βροχόπτωση που δημιούργησε πολλά προβλήματα σε κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης.

Συγκεκριμένα, η πόλη κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο, καθόσν στην κεντρική πλατεία, στην Εκκλησία και στην πιάτσα ΤΑΞΙ της πόλης είναι αδύνατο νε περάσει πεζός, καθόσον το νερό βρίσκεται πάνω από 50-60 πόντους, ενώ κατευθύνεται προς το παλαιό ποτάμι που έκλεισε στα ψαράδικα, αποκλείοντας την κίνηση και στην οδό Κ. Γαρέφη (χώρος λαϊκής αγοράς) .

Η κίνηση πεζών και οχημάτων είναι αδύνατη, ενώ όχημα που επιχείρησε πριν λίγο να περάσει επί της οδού Κύπρου, δημιούργησε ένα μικρό τσουνάμι, βάζοντας τα νερά εντός των πέριξ καταστημάτων της πλατείας, αλλά κάνοντας και μούσκεμα τους πεζούς που περνούσαν από το σημείο, με αποτέλεσμα να ακούσει ο οδηγός του πολλά... γαλλικά από αυτούς, ενώ πολλά καταστήματα έχουν ανακοινώσει ότι θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα το βράδυ, Δευτέρα 23/01/2023

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

23/01/2023