ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ-''ΜΑΓΝΗΤΕΣ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΩΝ ΨΗΣΤΑΡΙΩΝ!! (ΦΩΤΟ)

2022-06-13

Του Αγίου Πνεύματος σήμερα Δευτέρα 13/6/2022, αργία, και εκ των πραγμάτων, τριημέρο για τους περισσότερους. Έτσι αρκετοί... απέδρασαν από το κλείνον άστυ, αναζητώντας ξεκούραση, χαλάρωση και διασκέδαση, τα οποία προσφέρει άνετα η Λουτρόπολη Αλμωπίας.

Από το πρωί λοιπόν σήμερα Δευτέρα 13/6, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, η κίνηση στην Λουτρόπολη ήταν αυξημένη, ενώ όσο περνούσε η ώρα αυξανόταν με συνεχή ροή Λεωφορείων και ΙΧ αυτοκινήτων.

Οι περισσότεροι, βοηθούντος και των καλών καιρικών συνθηκών, βουτούσαν αρχικά στις πισίνες, μετά έπιναν το καφεδάκι τους ή έκαναν τη βόλτα τους στα στενά της Λουτρόπολης, ενώ τα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται στην περιοχή ήταν πανέτοιμα για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία και κάθε... ουρανίσκο με τα πλούσια εδέσματα...

...τα οποία προκαλούσαν τους περαστικούς να γευτούν ένα... Λουκούλλειο γεύμα, καθόσον οι βιτρίνες των ψησταριών ήταν γεμάτες από κοντοσούβλια, αρνιά, κατσίκια, κοτόπουλα κλπ γευστικούς μεζέδες, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φώτο. 

13/6/2022