ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΩΡΑ: ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-03-22

ΣΧΟΛΙΑ 3

Μία ευχάριστη έκπληξη-μπορεί για κάποιους δυσάρεστη!!-, ανέμενε σήμερα 22/3/2021 το απόγευμα τους κατοίκους της Αριδαίας που κινούντο στο κέντρο της πόλης, βλέποντας να κοσμείται η πλατεία και ο χώρος πέριξ της εκκλησίας, με αφίσες, έχοντας τις φωτογραφίες των Ηρώων της Επανάστασης του 1821.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι παραπάνω αφίσες θα κοσμούν και όλες σχεδόν τις μεγαλουπόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, ως ύστατο φόρο τιμής για αυτούς που αγωνίσθηκαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο...

22-3-2021/18:16

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-03-22 21:48

Το Όνομά σας:

Ενας καλόπιστος Πολίτης

Μήνυμα:

Καλο ειναι εκει στον Δήμο να σοβαρευτουν λιγο.
Ειναι δυνατόν σε κολωνα να κολλούν αφίσες ηρώων της επανάστασης;
Κ.ΜΠΑΤΣΗ-ΔΗΜΑΡΧΕ λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Δεν βρίσκεσαι στο χωριό σου ή μαλλον δείχνεις την καταγωγή σου και προσβάλλεις το χωριό σου.
Ηδη έπρεπε να έχει πανό κρεμασμένα για την γιορτή της 25ης Μαρτίου στον κεντρικό δρόμο της πολης και να ειναι σημαιοστολισμενη η πολη μας απο τωρα λογω του covid.
Παρα πολυ αδιαφορία και προχειρότητα στις ενέργειές σας που με οδηγουν στο συμπέρασμα ότι το μονο που σας ενδιαφέρει ειναι το ΡΙΝ του μισθού σας.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-03-23 17:06

Το Όνομά σας:

αγνωστος

Μήνυμα:

Δυστυχώς δεν είσαι καλοπιστος αλλά καλοπιστος πολίτης .την πρόταση σου καθ όλα ορθή ωφειλες να την καταθέσεις στους αρμόδιους .έτσι θα εβαζες το λιθαράκι σου στα γενόμενα και θα προσφέρεις με την σειρά σου και έργο.Δυστυχως επέλεξες κριτική στείρα και δεν ωφέλησε κανένα ούτε τον εαυτό σου.

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2021-03-23 20:35

Το Όνομά σας:

Ενας καλόπιστος Πολίτης

Μήνυμα:

Αγαπητε φιλε η κριτικη μου ειναι καλοπροαίρετη και οχι κακοβουλη. Οι συμπεριφορές σας (διοικητικα-οργανωτικά ) με οδηγουν στο να συμπεραίνω τα παραπανω.
Οσο για αυτα που αναφέρεις θελω να σου πω οτι δεν χρειαζοταν να σας ενημερώσω για τα αυτονόητα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.